Arhiv novic 06.03.2022

Pustovanje na OŠ Preserje pri Radomljah

Domžalec 06.03.2022
Na OŠ Preserje pri Radomljah smo že tradicionalno praznovali pustni torek. Letos je bilo to takoj po počitnicah, 1. marca 2022, in sicer za celotno 1. triado, to je za približno 300 učencev in učenk od 1. do 3. razreda. Program je bil seveda… »

Helios Sunsi Ligo za prvaka odprli s prepričljivo zmago nad Termalci

Domžalec 06.03.2022
Helios Sunsi so v 1. krogu Lige za prvaka gostili košarkarje Term Olimia iz Podčetrtka in predvsem z dobro obrambno predstavo v prvi in tretji četrtini na koncu prepričljivo slavili s 95:79. Prvo ime srečanja je bil ameriški organizator igre v… »

Domžalčani neporaženi šestič zapovrstjo!

Domžalec 06.03.2022
Domžale in Mura sta v 25. krogu Prve lige Telemach remizirala. Moštvi sta se po golu Jana Gorenca in ekspresno hitrem izenačenju s strani Marka Martinovića še drugič v tej sezoni razšli z rezultatom 1:1. Prednost Prekmurcev pred Domžalčani, ki v… »

Na gradbišču zalotili vlomilca, med upiranjem udaril delavca in ga poškodoval

Domžalec 06.03.2022
Včeraj, zgodaj zjutraj so delavci na gradbišču v Preserjah pri Radomljah pri delu zalotili vlomilca, ki je vlomil v gradbeni zabojnik ter si že pripravil večjo količino orodja, ki ga je od tam nameraval odtujiti. Delavci so nepridiprava zadržali do… »

Individualne vadbe v KinVitalu

Domžalec 06.03.2022
Vam skupinski format vadb ne diši preveč? Nič hudega. V KinVitalu ponujamo možnost individualnih vadb. Na voljo je: OSEBNO TRENERSTVO Si morda želite prvič stopiti na rekreativno pot, imate že točno opredeljene cilje in želje glede telesne… »

Žensko meso na razprodaji

Domžalec 06.03.2022
Kje? Koliko? Navadili smo se ocenjevati sebe in druge po »borzni vrednosti«, ki jo določajo javno mnenje, modni trendi, vplivnice in vplivneži. Da se da iz ženske kovati denar ni nič novega, še posebej, če sama privoli v to igro ocenjevanja in… »

Bogdan iz ekološke kmetije Brhanovi: “Ekološko zelenjavo pridelujemo v naravi s srcem”

Domžalec 06.03.2022
Ekološka kmetija Brhanovi se nahaja v neokrnjenih Brkinih Obalno-kraške regije, na 656 m nadmorske višine. Na domačiji v sožitju živijo tri generacije, ki z ljubeznijo, predvsem pa s spoštovanjem narave pridelujejo ekološko sezonsko zelenjavo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem