Arhiv novic 07.03.2022

Pri delu v proizvodnji ne pozabite na zaščitne rokavice!

Domžalec 07.03.2022
Zaščitne rokavice so najbolj pogosta oblika uporabljene osebne varovalne opreme (OVO), ki se uporablja v različnih vejah industrije in gospodarstva. Z njimi najbolje zaščitimo prste, dlani, zapestje in včasih tudi nadlahti pred različnimi dejavniki… »

Kaj se dogaja na CSD Kamnik?

Domžalec 07.03.2022
V preteklem, kot tudi sedanjem obdobju, nas iz dneva v dan pretresajo težke zgodbe, družinske problematike z vedno večkrat in prevečkrat tragičnim koncem. Kot srebrna nit pa se v vseh teh zgodbah vleče vpletenost Centra za socialno delo Kamnik, ki… »

Kaj se ne – dogaja na CSD Kamnik

Domžalec 07.03.2022
V zvezi s pismom bralca z naslovom » Kaj se dogaja na CSD Kamnik« pojasnjujemo, da je poslanstvo centrov za socialno delo pomoč ljudem v stiski na način, da soustvarjamo rešitve v okviru realnih možnosti. Pogledi na rešitve so občasno tudi… »

Stop femicidu in kršenju človekovih pravic žensk!

Domžalec 07.03.2022
Ob osmem marcu, mednarodnem dnevu žensk, so se iz društva SOS Telefon oglasili z javno izjavo, s katero ponovno opozarjajo na nasilje nad ženskami in na pomen človekovih pravic žensk, ki so znova in znova kršene ter posledično lahko pripeljejo tudi… »

Biti ženska je lepo

Domžalec 07.03.2022
Zrcalce zrcalce na steni povej, katera … v deželi je tej? Vprašanje, za katerega sem prepričana, da je vsem nam ostalo zapisano v spominu še iz otroških dni. Ostalo tako globoko zasidrano v nas, da ga še danes vsi vemo na pamet. Gre za vprašanje… »

Kamniški Calcit Waterpolo po neverjetnem finišu skočil na drugo mesto

Domžalec 07.03.2022
Težko pričakovani derbi med kamniškim Calcitom in koprskim Grafistom je po preobratu v zadnji četrtini pripadal aktualnim državni prvakom iz Kamnika. Kranj – POB Kranj, gledalcev 32, sodnika: Homovec, Podjed, delegat: A. Mikoletič. DP člani, 4… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem