Arhiv novic 08.03.2022

Delate od doma? Poskrbite za zmogljiv računalnik

Domžalec 08.03.2022
V obdobju epidemije je bilo delo od doma še posebej popularno, pri čemer smo veliko časa preživeli za svojimi računalniki. Na žalost pa so v tem obdobju mnogi ugotovili, da so njihovi računalniki premalo zmogljivi in neprimerni za delo. Zato ni… »

Iščete zaposlitev? Metal-Profil d.o.o. iz Mengša išče nova sodelavca!

Domžalec 08.03.2022
Iščete delo? Metal-Profil d.o.o. iz Mengša v svoje vrste vabi Ključavničarja (M/Ž) in Tehničnega risarja (M/Ž). Metal-Profil d.o.o., je podjetje z več kot 30-letno tradicijo, ki se ukvarja z izdelavo in montažo ograjnih sistemov ter zunanjih… »

Skupaj za lepši jutri! – NK Domžale bo gostil ukrajinsko akademijo Ruh

Domžalec 08.03.2022
Selekciji rumene družine U14 in U17 bosta jutri, v sredo, popoldne gostili vrstnike ukrajinske akademije Ruh. Mladi nogometaši, ki so zaradi aktualnih neljubih dogodkov v domači državi bili primorani odpotovati čez mejo, te dni bivajo v Logatcu… »

Minister Vrtovec v Moravčah: Gradili bomo obvoznico

Domžalec 08.03.2022
V ponedeljek, 7. marca 2022, je v popoldanskih urah Moravče obiskal minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec. V prostorih Občine Moravče ga je sprejel župan dr. Milan Balažic. Pogovor je tekel predvsem o izgradnji zahodne obvoznice mimo Moravč, ki… »

Zaradi Big banda dvorana pokala po šivih

Domžalec 08.03.2022
Big band Godbe Domžale je izvedel svoj drugi koncert, tokrat v domžalskem Kulturnem domu Franca Bernika. Dvorana sicer sprejme približno dvesto gledalcev, a je bila v nekaj dneh po objavi koncerta filmske glasbe razprodana. Ljubitelji kulturnih… »

Tudi Rodex se je odločil za izgradnjo sončne elektrarne

Domžalec 08.03.2022
Pri podjetju Rodex d.o.o. srčno verjamejo v skrb za okolje, trajnostni razvoj in samooskrbo. Tako so se pred letom dni odločili sprejeti dodatne izzive in s pomembno investicijo, v duhu okoljevarstvenih trendov z uporabo okolju prijaznih tehnologij ter… »

Calcitove plavalke blestele na tekmovanju Princ in Princesa šprinta

Domžalec 08.03.2022
V soboto, 5. marca 2022, je na 25 metrskem bazenu v Tivoliju v Ljubljani potekala plavalna tekma Princ in Princesa šprinta 2022. Plavalci na tekmi plavajo samo 25 metrske discipline, hkrati pa so razdeljeni v štiri starostne skupine. Kot zanimivost je… »

V Trzinu ob prazniku dneva žena priredili kulturni večer

Domžalec 08.03.2022
Pred nami je prvi spomladanski mesec in z njim dan žena, ki se praznuje že od 1917 leta kot mednarodni praznik žensk. Dan ni bil izbran čisto naključno, saj je tega dne leta 1911 v požaru v tekstilni tovarni v New Yorku več kot 140 žensk izgubilo… »

V Domžalah boste lahko prisluhnili nemškim in francoskim sakralnim biserom

Domžalec 08.03.2022
V cerkvi Marijinega vnebovzetja v Domžalah bo v nedeljo, 13. marca 2022, po večerni maši ob 18. uri, potekal koncert Komornega zbora Dekor, ki zaradi svoje kakovosti in zanimivih ter tehtnih programov velja za enega vidnejših slovenskih vokalnih… »

Srečanje županje Občine Lukovica mag. Olge Vrankar z ministrom za infrastrukturo Jernejem Vrtovcem in predstavniki DRSI

Domžalec 08.03.2022
Vlada Republike Slovenije se te dni mudi na delovnem obisku v severnem delu Osrednjeslovenske statistične regije. Občino Lukovica so v ponedeljek, 7. marca 2022, obiskali minister za infrastrukturo Jernej Vrtovec, direktorica Direkcije za infrastrukturo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem