Arhiv novic 09.03.2022

Obnova drugega dela Virske ceste v Domžalah

Domžalec 09.03.2022
Občina Domžale pričenja z obnovo drugega dela Virske ceste. Dela na lokalni cesti LC 073061-Virska cesta, v dolžini 600 metrov, bodo potekala od križišča z Litijsko ulico do semaforiziranega križišča na izvozu AC-avtoceste. Zaradi preplastitve… »

Ljubiteljska kuharija: Rižota

Domžalec 09.03.2022
Jure in Monika sta se za skupnim kuharskim pultom znova podala v ustvarjanje preprostih ter slastnih jedi. Za osnovno sestavino tokratne jedi sta izbrala riž, ter ga z veliko mero ustvarjalnosti in navdiha obogatila s kombinacijo različnih izbranih… »

Minister Janez Cigler Kralj v Moravčah: Gradili bomo dom starejših občanov

Domžalec 09.03.2022
Včeraj, 8. marca 2022, je v popoldanskih urah Moravče obiskal minister za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janez Cigler Kralj. V prostorih Občine ga je sprejel župan dr. Milan Balažic. V pogovoru sta se oba največ časa zadržala… »

Kam z odpadki, ki nastanejo pri urejanju vrta in okolice hiše?

Domžalec 09.03.2022
Marsikaj se je že naredilo in pričakovati je, da veliko se še bo. Naš odnos do okolja se spreminja. Morebiti se naša ravnanja še ne spreminjajo tako zelo hitro, zagnano in pa vestno, kot bi si želeli in potihem celo upali. Navkljub vsej dobri volji… »

Hokejski turnir zaključil drsalno sezono v Snoviku

Domžalec 09.03.2022
V soboto, 5. 3. 2022, je na pokritem drsališču pri Termah Snovik potekal hokejski turnir za pokal Term Snovik. Organizatorja Turistično društvo Tuhinjska dolina in Športno društvo Podgorje sta ob zaključku drsalne sezone gostila hokejiste in… »

Na obisku v Domžalah dijaki štirih evropskih držav vključeni v projekt ERASMUS+ KA 229

Domžalec 09.03.2022
Domžale so v tem tednu obiskali dijaki iz štirih držav – Portugalske, Belgije, Italije in Litve. Skupaj 26 tujih in 10 naših dijakov ter 8 tujih in 4 naši profesorji. Ravnateljica Osnovne šole Venclja Perka Domžale, Petra Korošec in pomočnica… »

Županja Lukovice državnemu sekretarju na MJU predstavila administrativne ovire, s katerimi se srečujejo pri svojem delu

Domžalec 09.03.2022
Vlada Republike Slovenije se je v torek, 8. marca 2022, mudila na delovnem obisku v Osrednjeslovenski statistični regiji, v njenem severnem delu, kjer so vladni predstavniki obiskali enajst občin. Državni sekretar na Ministrstvu za javno upravo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem