Arhiv novic 10.03.2022

V nesreči spoznaš prijatelja

Domžalec 10.03.2022
Obrtna zbornica Domžale se najlepše zahvaljuje vsem, ki ste prinesli humanitarno pomoč za Ukrajino ter vsem, ki ste jim pomagali pri logistiki. Od danes naprej paketov pomoči NE sprejemajo več. Pomoč pa se še vedno zbira drugje: Slovenski Karitas… »

Knjižnica Domžale med prvimi v Sloveniji svojim članom omogoča spletni dostop do slovenskih filmov

Domžalec 10.03.2022
Baza slovenskih filmov ta teden uradno odpira video na zahtevo in spletno knjižnično izposojo slovenskih filmov. V testnem obdobju, ki je trajalo od 20. oktobra 2021 do 9. marca 2022, je spletno izposojo slovenskih filmov svojim članom že omogočala… »

Hud požar: Na Količevem v ognju gospodarsko poslopje

Domžalec 10.03.2022
Nekaj minut pred 16. uro je na Količevem zagorelo večje gospodarsko poslopje. Na kraju je trenutno več gasilskih enot, ki so se spopadli z ognjem. V požaru so po podatkih policije poginile krava in trije telički, uničena je bila kmetijska… »

Praspomin naravnega dihanja

Domžalec 10.03.2022
Z mesecem marcem smo na 20 lokacijah po Sloveniji zagnali projekt Dihamo z naravo, ki se bo izvajal do meseca oktobra 2022 in je brezplačen za vse udeležence. V Domžalah se zberemo vsak ponedeljek ob 17.30 – 18.30 v Češminovem parku, ter vsak torek… »

Janez Medvešek: “Tu smo doma”

Domžalec 10.03.2022
Izjemen ustvarjalni duh, globoka predanost in iskrena ljubezen do domovine ter zgodovinskih ostalin domačih ljudi zagotovo pričajo o tem, da Janez Medvešek ni le neumoren popotnik, ki s fotoaparatom dokumentarno beleži naš prostor in čas, temveč je… »

Dušanov tedenski meni: Mineva leto dni od moje prve kolumne na Domžalcu

Domžalec 10.03.2022
Pozdravljene, drage bralke. Pozdravljeni, dragi bralci. Spet je četrtek in spet je čas za naše skupno druženje v moji tradicionalni tedenski kolumni. Le, da bo tokratna malce drugačna, kar se glede na datum spodobi. Danes namreč mineva točno leto… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem