Arhiv novic 13.03.2022

“Jutranje ptice” vabljene na jutranje funkcionalne vadbe, ne spreglejte pa tudi nove vadbe MOČ in KONDICIJA

Domžalec 13.03.2022
Vse “jutranje ptice” lepo vabimo na funkcionalno vadbo, ki poteka vsak PONEDELJEK, SREDO in PETEK med 06.15 in 07.15 uro v Hiši na travniku (Dob pri Domžalah). Funkcionalna vadba je namenjena vsem, ki želijo svoj prosti čas začiniti s strokovno… »

Masažni salon Harisun – podprite vrhunsko inteligenco skrito v telesu

Domžalec 13.03.2022
Človeško telo v sebi nosi vrhunsko inteligenco in neizmerno moč, ki nas dan za dnem spremljata in podpirata v soočanju ter boju s številnimi vsakodnevnimi izzivi. Medtem pa se spremljajoča občutja vestno beležijo in shranjujejo v naš organizem… »

Midva

Domžalec 13.03.2022
Pesnica Nina Kosmač je na današnjo nedeljo napisala novo pesem z naslovom Midva, za zbirko Mi – z zvezanimi očmi, za katero ni prepričana, če bo izšla v knjižni obliki. Pravi, da sicer ni pretirano zadovoljna s pesmijo, vendar si želi dokončati… »

Recepti za pasje trening priboljške

Domžalec 13.03.2022
Prihaja pomlad in z njo tudi pasji mladički. Mladički potrebujejo trening, da se naučijo obnašanja in odrastejo v lepo vzgojene pse. Treniranje psov s pozitivno motivacijo pa je en od najboljših načinov vzgoje. Danes smo za vas pripravili nekaj… »

Odrešeniki sveta

Domžalec 13.03.2022
Odrešeniki sveta mahajo z orožjem in rožljajo z besedami v imenu miru, medtem se po Evropi vije dolga kača beguncev in nesrečnikov. Ko začnejo namesto klofut padati bombe, se jih ne da vzeti nazaj, kot napačno izrečene besede. Nočem biti sodnik… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem