Arhiv novic 14.03.2022

V izvedbi Komornega zbora Dekor zazveneli nemški in francoski sakralni biseri

Domžalec 14.03.2022
V cerkvi Marijinega vnebovzetja v Domžalah je v nedeljo, 13. marca 2022, potekal koncert Komornega zbora Dekor, ki je predstavil projekt “Veselite se vsi narodi zemlje”. Pevke in pevci so na koncertu pod vodstvom zborovodje Aca Biščevića… »

ArsFemina – kulturni projekt, ki se želi pokloniti ženski kot umetnici

Domžalec 14.03.2022
Skladno z emancipacijo ženske in spremembo njene družbene vloge je prišlo do porasta ženske ustvarjalnosti. Zahvaljujoč zavzetim raziskovalcem so danes številna dela, ki so jih nekoč umetnice morale pospraviti v predal, dostopna javnosti, pri… »

Kronika PP Domžale: Z gradbišča ukradel rovokopača, dolgoprstneži v trgovinah …

Domžalec 14.03.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, med drugim rovokopača iz gradbišča, vlom v osebni avtomobil, prometno nesrečo s telesnimi poškodbami ter zasegli manjšo količino prepovedane droge. Na policijski postaji se je tekom… »

Moravški župan v Pretržu odkril spominsko tablo Josipu Malu

Domžalec 14.03.2022
V petek, 11. marca 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic na rojstni hiši v Pretržu dr. Josipu Malu odkril spominsko tablo. Uvodne besede pri opisu življenja tega velikega Slovenca in Moravčana je prispevala Bernarda Mal: »V tej hiši je… »

Dr. Fig delil medalje Calcitovim plavalcem

Domžalec 14.03.2022
V soboto, 12. marca 2022, je v Kranju potekalo 23. Mednarodno plavalno tekmovanje Boštjanov »Dr. Fig«. Tekma je bila organizirana na visokem nivoju. Organizatorji so pripravili bogat spremljevalni program, zato ni bilo dolgčas tistim tekmovalcem, ki… »

Obisk mladinskih centrov v Estoniji

Domžalec 14.03.2022
Ekipa Centra za mlade Domžale, Občine Domžale in Mladinskega sveta Domžale se je v začetku marca udeležila študijskega obiska mladinskih centrov v Estoniji. Mladinsko delo in mladinski centri so v Estoniji dobro prepoznani in imajo v primerjavi s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem