Arhiv novic 16.03.2022

Zakaj bi se mladi odpovedali alkoholu?

Domžalec 16.03.2022
Pogosto se nam zdi, da če se o nečemu ne bo premišljevalo, govorilo ali pisalo, bo le to samo od sebe tudi izginilo. Ali se celo sploh ne bo pojavilo. Pokazalo. Tako rekoč ne bo obstajalo. Ne glede na skrite želje in namen, pa nam vsakodnevna praksa… »

8. Festival cvetnonedeljskih butaric v Budnarjevi domačiji

Domžalec 16.03.2022
Izdelovanje cvetnonedeljske butare, kljub spremembam v načinu življenja, ostaja pomembna sestavina kulturne dediščine na slovenskem. Razlike se kažejo v poimenovanju izrazov cvetnonedeljskega zelenja in njenih sestavin, v sestavah, obliki …… »

Midve

Domžalec 16.03.2022
Ponovno se nam je oglasila pisateljica in pesnica Nina Kosmač, ki se je po nedelji, ko smo objavili njeno svežo pesem Midva, danes lotila in dokončala novo pesnitev z naslovom Midve. Pesem bo dodatno obogatila njeno pesniško zbirko z naslovom Mi – z… »

V Lukovici je potekalo 2. srečanje kmetijskih gospodarstev

Domžalec 16.03.2022
Občina Lukovica je v torek, 15. marca 2022, v sodelovanju z Razvojnim centrom Srca Slovenije in Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije – Zavodom Ljubljana, organiziralo 2. srečanje kmetijskih gospodarstev, ki je potekalo v Kulturnem domu Janka… »

Mladinski literarni festival odkriva čare pustolovskih in zgodovinskih knjig

Domžalec 16.03.2022
Dvanajsti mladinski literarni festival Bralnice pod slamnikom, vabi mlade k prostočasnemu branju, predvsem branju mladinskih pustolovskih in zgodovinskih knjig. Vse tja do junija, se bo v sklopu festivala in festivalskih aktivnosti zvrstilo več kot 70… »

Kuhna na plac bo ponovno kuhala za vas – popestritev sobotnega dogajanja na domžalske tržnem prostoru

Domžalec 16.03.2022
Vsem dobro poznan dogodek v stilu ulične kuhinje se to sezono vrača na domžalski tržni prostor. Kulinarični dogodki, ki še dodatno poživijo tržni prostor in obiskovalcem ponujajo lokalne kulinarične specialitete po dostopnih cenah se bodo… »

Po dveh letih ponovno po nagelj na Limbarsko goro

Domžalec 16.03.2022
Po dveletnem premoru zaradi covida-19 se bomo v nedeljo, 20. marca 2022, ponovno zbrali na priljubljeni izletniški točki – Limbarski gori, kjer bo potekala prireditev Pohod po nagelj. V nedeljo, 20. marca 2022, bo potekal že 33. Pohod po nagelj, ki… »

Judoisti JK Komenda ekipno na 2. mestu v Murski Soboti

Domžalec 16.03.2022
V soboto, 12. marca 2022, so judoisti Judo kluba Komenda na Pokalu Murske Sobote osvojili najboljši dosežek v tej sezoni in sicer ekipno uvrstitev na 2. mesto izmed 35 klubov iz 5 držav. Tekmovalo je 9 judoistov JK Komenda, ki so se borili med 216… »

Vgradnja senčil ROLTEK omogoča kar do 30% prihranek energije

Domžalec 16.03.2022
ROLTEK je družinsko podjetje, ki s svojimi inovativnimi rešitvami izboljšuje kvaliteto bivanja ter trajnostno in družbeno odgovorno nastopa tako doma kot tudi v tujini. V podjetju ROLTEK je vsak izdelek narejen individualno, popolnoma po željah in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem