Arhiv novic 17.03.2022

V ŽIVO: 21. redna seja Občinskega sveta Občine Domžale

Domžalec 17.03.2022
Domžalske občinske svetnice in svetniki se bodo danes sestali na 21. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri bodo obravnavali dvanajst točk dnevnega reda, med drugim se bodo seznanili s poročilom Nadzornega odbora Občine Domžale… »

Tekaška sezona je pred vrati

Domžalec 17.03.2022
Pomlad že trka na vrata, vse toplejši in daljši dnevi kar kličejo po vadbi v naravi … Marsikdo si bo v naslednjih dnevih ponovno nadel tekaško obutev. Zakaj ne bi letos to storili skupaj, v družbi? V KinVitalu smo pripravljeni na novo tekaško… »

Ptički, Gregorjevo in še kaj …

Domžalec 17.03.2022
Ko se ob torkih zberemo etnologinje, vedno najdemo kak povod za oživljanje običajev. Poznamo spuščanje gregorčkov po rekah in potokih: dan se je po 12. marcu, ki je bil nekdaj prvi pomladni dan, podaljšal, obrtnikom ni bilo treba več delati pri… »

Češminke s plesom razveseljevale stanovalce MGC Bistrica

Domžalec 17.03.2022
Češminke so domžalska folklorna skupina, ki deluje že 10 let. To so super starejše plesalke, po novem tudi plesalci, ki uživajo v plesu, glasbi in ohranjanju kulturne dediščine. Lep in pester program so v sredo, 16. marca 2022, pripravili za… »

V KinVitalu zbrali več kot 10 ton humanitarne pomoči za Ukrajino

Domžalec 17.03.2022
Ob divjanju vojne in humanitarne krize v Ukrajini so se v Sloveniji številne organizacije, podjetja in posamezniki lotili akcije zbiranja humanitarne pomoči za ukrajinske prebivalce. Pomoč za Ukrajino so zbirali tudi v KinVital kineziološkem centru… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem