Arhiv novic 18.03.2022

V ŽIVO: Ljudske pevke predice, koncert ob 20-letnici delovanja

Domžalec 18.03.2022
Ljudske pevke predice v letošnjem letu obeležujejo 20-letnico delovanja. Jubilej bodo ljudske pevke z gosti obeležile s koncertom, ki bo potekal v petek, 18. marca 2022, ob 19. uri v Domu kulture Kamnik. Neposredni prenos koncerta boste lahko v živo… »

Znani prejemniki priznanj Občine Domžale za leto 2022

Domžalec 18.03.2022
Domžalski občinski svetniki so se v četrtek, 17. marca 2022, sestali na 21. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, ki smo jo v živo predvajali tudi na našem portalu. Na seji so svetniki med drugim potrdili sklep o podelitvi priznanj Občine… »

Nanine karikature: Egon Schiele

Domžalec 18.03.2022
Prišel je petek in z njim nova karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriškega igralca, producenta in režiserja Nicolasa Cagea, danes pa je na vrsti… »

Iščete zaposlitev? Marché Lukovica išče vodjo poslovne enote!

Domžalec 18.03.2022
Iščete zaposlitev? Vam je gostoljubnost v krvi, ste radovedni, fleksibilni in sposobni motivirati svoje in jih povezati v team, ki bo deloval v zadovoljstvo strank, in hkrati zasledoval strateške usmeritve podjetja. Marché, poslovna enota Lukovica, ki… »

V predoru Jasovnik voznik z avtom trčil v odstavno nišo

Domžalec 18.03.2022
Danes, nekaj minut čez 15.30 uro je voznik osebnega vozila na štajerski avtocesti v Predoru Jasovnik, v smeri Celja, trčil v odstavno nišo. Voznik je v nesreči utrpel lažje poškodbe. Primož Žnider, namestnik vodje IV. izmene CZR Domžale nam je… »

Sprejem nagrajencev Civilne zaščite Domžale

Domžalec 18.03.2022
V sredo 16. marca je v sejni sobi Občine Domžale potekala podelitev nagrad nagrajencem Civilne zaščite. Tako, kot tradicionalno vsako leto, so tudi letos podelili nagrade, ki jih ob 1. marcu, ki je tudi Svetovni dan civilne zaščite na pobudo župana… »

Mati, moke bi! #Ajdapiše

Domžalec 18.03.2022
Če je dve leti nazaj zmanjkovalo kvasa, se tokrat rdečijo zaloge moke. Upravičeno? Delo piše, da se je moka podražila za 92% v sedmih mesecih. Največje slovensko pekarsko podjetje Žito je prejšnji teden na gospodarsko ministrstvo poslalo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem