Arhiv novic 20.03.2022

Domžalska premiera najbolj vročega slovenskega filma Prasica, slabšalni izraz za žensko

Domžalec 20.03.2022
Mlada slikarka Eva kadi, pije, se priložnostno drogira, žurira in ne najde navdiha za slikanje. Znajde se v čudnem razmerju z mentorjem, najboljša prijateljica se seli v Berlin, za delo v knjigarni ne dobi plačila in povrh vsega ji že tri mesece… »

Na Viru pri Domžalah prišlo do travniškega požara

Domžalec 20.03.2022
Danes, okrog 8.15 ure je ob Kamniški Bistrici na Viru pri Domžalah prišlo do travniškega požara. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PG Vir, ki so požar pogasili in preprečili, da bi se razširil naprej. Jani Jeraj… »

Veronika Švigelj: Ekološke sadike zelenjave so že v ponudbi

Domžalec 20.03.2022
Ob robu Ljubljanskega barja, natančneje v Občini Vrhnika, leži naselje Mirke. Gre za gručasto vas, kjer se nahaja ekološka kmetija Švigelj, znana zelenjadarska kmetija s tradicijo vzgoje ekoloških sadik zelenjave. Januarja so začeli gojiti… »

Na Kolovcu prišlo do gozdnega požara

Domžalec 20.03.2022
Na območju občine Domžale je tekom današnjega dneva prišlo že do treh požarov v naravi. Kot smo že poročali na našem portalu je zjutraj zagorela trava na Viru, malo pred 12. uro je prišlo do požara trave in podrasti na brežini Rače na… »

Mati vseh ljudi umira

Domžalec 20.03.2022
S pomladjo in prvimi toplimi dnevi začenjamo premišljevati o obdelavi vrtičkov in njiv – neučakano se lotimo pripravljalnih del in pogledujemo proti oblakom, ki jih kar noče biti in se sprašujemo, kakšna bosta letošnja setev in žetev? Bo zemlja… »

Po štirih mesecih se SŽNL vrača v Športni park Radomlje

Domžalec 20.03.2022
Članska ekipa ŽNK Radomlje se bo po štirih mesecih in novembrskem dvoboju z ŽNK Cerklje znova predstavila na domačem igrišču. V 14. krogu državnega prvenstva v Športnem parku Radomlje gostuje ŽNK Krim. Radomljanke bodo drugo tretjino državnega… »

Zagorelo na brežini Rače na Podrečju

Domžalec 20.03.2022
Danes, nekaj minut pred 12. uro je prišlo do požara na brežini Rače na Podrečju, kjer sta gorela trava in podrast. Požar, so pogasili poklicni gasilci CZR Domžale in gasilci PGD Vir ter preprečili njegovo nadaljnjo širjenje. Je pa to danes že… »

Kamniške odbojkarice zanesljivo v polfinale končnice

Domžalec 20.03.2022
Odbojkarice Calcit Volleyja so tudi na drugi četrtfinalni tekmi končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske premagale Formis. Tokrat v gosteh, s 3:0 (12, 20, 14). S 3:0 (15, 17, 13) so Kamničanke zmagale tudi v prvi tekmi, s kom se bodo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem