Arhiv novic 21.03.2022

Rumenosrčne drugo tretjino državnega prvenstva sklenile z visoko zmago

Domžalec 21.03.2022
Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje je drugo tretjino državnega prvenstva sklenila z visoko zmago, najvišjo v desetih sezonah, odkar rumena zasedba nastopa v SŽNL. Jubilejna tekma kapetanke Katarine Gadnik, ki se je s 130. uradnim… »

Kronika PP Domžale: Iz odklenjenega hleva ukradel več kosov konjske opreme

Domžalec 21.03.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali tatvini, prometne nesreče, zasegli prepovedane droge, obravnavali občana, ki je kuril v naravi, kljub prepovedi zaradi velike požarne ogroženosti. Na celotnem območju države je razglašena velika… »

Težkoatletski klub Domžale v finale s prvega mesta

Domžalec 21.03.2022
V Kranju je potekalo zadnje kolo pred finalom ekipnega državnega prvenstva v olimpijskem dviganju uteži. Domači ŠD Level Up je gostil KDU IZTA iz Ljubljane, ŠD 300 iz Brezovice in Težkoatletski klub Domžale. Tudi v zadnjem krogu pred finalom so… »

Na trzinski obvoznici trčila tri vozila, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 21.03.2022
Danes, nekaj minut pred 15.30 uro je na trzinski obvoznici v smeri Domžal, dobrih sto metrov pred križiščem z industrijsko cono, prišlo do naleta dveh osebnih in kombiniranega vozila. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani… »

Ljubezen, ki se ji reče pesem

Domžalec 21.03.2022
»Poezija je stanje DUHA in SRCA. Izraz neizmerne žalosti in hkrati izraz neizmerljive radosti. Skupek besed, ki presegajo svoj pomen. Poezija so v trenutek ujeta čutenja. Torej, »pesmi – če nastajajo – nastajajo predvsem iz občutka brezmejne… »

Svetovni dan vode: V občini Domžale je pitna voda iz pipe naš skupen privilegij

Domžalec 21.03.2022
V Občini Domžale zgledno sodelujemo z JKP Prodnikom, ki izvaja javno gospodarsko službo oskrbe s pitno vodo in odvajanja odpadnih voda v občini Domžale. Toni Dragar, župan Občine Domžale je povedal: »Obnove javnega vodovodnega omrežja se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem