Arhiv novic 23.03.2022

Alzheimer caffe: Zakonska zaščita in oprostitev plačila socialno varstvene storitve osebe obolele z demenco v…

Domžalec 23.03.2022
V sodelovanju Knjižnice Domžale in Domom upokojencev Domžale potekajo pogovori o demenci, ki nosijo ime Alzheimer caffe. Njihovi gostje so priznani strokovnjaki s tega področja. Pogovori so namenjeni vsem, ki se na kakršenkoli način srečujejo z… »

V Slovenski Istri mimoza cveti in rožmarin diši

Domžalec 23.03.2022
Naš prvi postanek je tradicionalno Ravbarkomanda, avtocestno počivališče, kjer prija kavica. Pot nas nato pelje do Divače, travnika, kjer bodo čez par tednov iz zemlje pogledale velikonočnice. Zaščitena rastlina je to, ki potrebuje za svojo rast… »

Ljubiteljska kuharija: Prosena kaša in kroglice “rafaelo”

Domžalec 23.03.2022
Tudi koledarsko smo že zakorakali v pomlad in skupaj s toplejšimi dnevi, se v nas prebujata želja po fizični aktivnosti na prostem in klepetih v družbi sladic, ki pobožajo dušo in srce. Monika in Jure sta velika ljubitelja ustvarjanja preprostih in… »

Zbor članov Medobčinskega društva invalidov Domžale

Domžalec 23.03.2022
Medobčinsko društvo invalidov Domžale, v okviru katerega dela 1254 članov in članic, pohvalijo pa se lahko tudi z več kot 200 podpornimi člani, je sredi marca 2022 pripravilo zbor članov, ki se je začel s kratkim nastopom njihovega pevskega zbora… »

Terme Snovik že 20 let pišejo Vizionarske zgodbe

Domžalec 23.03.2022
Terme Snovik, najvišje ležeče slovenske terme v osrčju Kamniško-Savinjskih Alp, v letošnjem letu obeležujejo 20. obletnico neprekinjenega delovanja. Z vztrajnostjo in vizionarstvom so postale prvo slovensko turistično podjetje, ki je pridobilo… »

Izšel je prvi letošnji Društveni informator z novicami iz Krašnje

Domžalec 23.03.2022
Izšla je nova številka Društvenega informatorja, ki ga že 28 let izdaja Športno društvo Krašnja, ki je lani obeležilo 50-letnico delovanja. Društveni informator izhaja štirikrat do petkrat letno in vsebuje novice iz družbenega ter društvenega… »

Špela Kaplja: Kako se ljubi reka

Domžalec 23.03.2022
Avtorica knjige o trinajstih slovenskih rekah verjame, da so tiste, ob katerih si se rodil in odraščal, tvoje vile sojenice. Špela Kaplja je v svoji novi knjigi Kako se ljubi reka zajela prvinsko in hkrati božansko sporočilo. Po uradni izobrazbi je… »

Humanitarna joga

Domžalec 23.03.2022
AIA – Mladinski center Mengeš in Maja Maselj vas vabita, da se jim pridružite na Humanitarni jogi v okviru projekta “DAJ NAPREJ IN PODARI SONCE”, ki bo potekala v ponedeljek, 28. marca 2022, ob 19. uri v prostorih Mladinskega centra Mengeš na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem