Arhiv novic 24.03.2022

Kako si predstavljaš Domžale v naslednjih 70 – letih?

Domžalec 24.03.2022
V mesecu aprilu praznuje Občina Domžale – v letošnjem letu še posebej visok jubilej – 70. rojstni dan. V ta namen bodo potekale številne prireditve, dogodki in srečanja, ki bodo obenem tudi priložnost, da se srečamo, družimo in prijetno… »

Drage mame! Virtualni koncert Društva Lipa Domžale ob materinskem dnevu

Domžalec 24.03.2022
»Otrokova prva ljubezen je mama. Brez nje ne bi mogel preživeti. Z njo ga vse življenje povezuje nevidna, a močna nit, ki se niti s smrtjo ne pretrga. “Ljubezenske” izjave, ki jih otrok daje svoji mami, so najbolj iskrene, saj izvirajo iz… »

Opazovalni dokumentarec Odpuščanje – pronicljiv in pretresljiv prikaz patriarhalne družbe

Domžalec 24.03.2022
Celovečerni prvenec slovenske režiserke Marije Zidar, postavljen v sodobno Albanijo, je pronicljiv in pretresljiv prikaz patriarhalne družbe, ujete med napol pozabljeno preteklost in negotovo sedanjost. Film »ODPUŠČANJE« je dobitnik vesne za… »

Ob petkih in sobotah na domžalski tržnici na voljo hrustljavo pečene dobrote

Domžalec 24.03.2022
Domžalski tržni prostor ne slovi samo po kvalitetni ponudbi zelenjave, sadja, mesnin in drugih doma pridelanih dobrot, temveč tudi po pestri kulinarični ponudbi. Ob petkih je od lanske pomladi tam možno dobiti hrustljavo pečene piščance, pečena… »

Dušanov tedenski meni: Vozi me vlak v daljave. Do Kijeva in nazaj.

Domžalec 24.03.2022
Pozdravljeni, dragi bralci. Pozdravljene, drage bralke. Tale moja današnja kolumna je malce posebna. Niti ne toliko zaradi same strukture zapisa in vsebine, pač pa zato, ker je 50. po vrsti. Kar pomeni, da že 50 tednov berete moje zapise. Nekateri se… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem