Arhiv novic 25.03.2022

Otroci za mamice

Domžalec 25.03.2022
Sredin večer, 23. marca, je bil na Rovah rezerviran za dame. Otroci iz celotne krajevne skupnosti so namreč s pomočjo izkušenih mentoric v okviru TKD Rova pripravili prikupen program in tako razveselili tudi očke in dedke, ki so se znašli v rovskem… »

In lov je odprt! #Ajdapiše

Domžalec 25.03.2022
Kaj nas čaka? Napet boj predvsem. Na desnici ni pravzaprav ničesar novega, čeprav Tonin obljublja, da bo NSi veliko presenečenje naslednjih volitev. V resnici to čisto nič ne pomeni, razen da se dobro sliši. Sicer pa se je NSi lotila kampanje… »

“Kjer je občutek, da ni nadzora, se kršitve delavskih pravic razplamtijo”

Domžalec 25.03.2022
»Neizplačilo plač, presežek nadur in neupravičene odpovedi so najpogostejši primeri, s katerimi smo se srečali v Kamniku,« je na novinarski konferenci v Domu kulture Kamnik povedal Goran Lukić, zagovornik društva Delavska svetovalnica, ki že… »

Izšla je nova številka Slamnika – marec 2022

Domžalec 25.03.2022
Izšla je nova številka Slamnika. Glasilo Slamnik je osrednji tiskani informator o življenju in delu v občini Domžale, ki ga brezplačno prejemajo vsa gospodinjstva v občini Domžale. Glasilo Slamnik lahko najdete tudi na našem portalu pod zavihkom… »

Ognjeni zublji na štajerski avtocesti uničili tovornjak

Domžalec 25.03.2022
Danes, nekaj minut pred 13. uro je na štajerski avtocesti pred izvozom za Vransko v smeri Celja, zagorelo tovorno vozilo s hiabom, ki je prevažalo valjarja. Na kraju so posredovali poklicni gasilci CZR Domžale, ACB Vransko in PGE Celje, ki so požar… »

V Galeriji Domžale vas čaka izčrpen odgovor na postavljeno Domžalsko vprašanje

Domžalec 25.03.2022
Razstava del, ki sta jih v Galeriji Domžale razstavila slikar Gernot Fischer Kondratovich in kipar Jure Markota bo obiskovalcu odlične razstave dala izčrpen odgovor na postavljeno Domžalsko vprašanje. Četudi so v pogovoru z umetnikoma mogoče… »

Lovro Kos, Janez Prašnikar in Aktiv kmečkih žena prejemniki priznanj Občine Moravče

Domžalec 25.03.2022
Sinoči, 24. marca 2022, je v Kulturnem domu Moravče potekala svečana akademija v počastitev praznika Občine Moravče. Prireditve se je kot gost skupaj z ženo udeležil tudi župan sosednje občine Dol pri Ljubljani Željko Savič, s katero si… »

Delavnica umetnostne terapije Perfect Selfie

Domžalec 25.03.2022
Metoda art therapy, oz. umetniška terapija je ustvarjalni proces, ki nam pomaga najti nove načine za pridobitev osebnega vpogleda in odkrivanja sebe: kdo smo, kaj želimo, kako gledamo na svet, kako svet gleda nas, kam gremo, želje in strahovi, upanja… »

Nanine karikature: Michael Douglas

Domžalec 25.03.2022
Prišel je petek in z njim nova karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo avstrijskega ekspresionističnega slikarja Egona Schielea, danes pa je na vrsti… »

Predsednik FJK Fedriga: Cene goriv bodo od prvega aprila nižje kot v Sloveniji

Primorska24 25.03.2022
S prvim aprilom naj bi v Furlaniji-Julijski krajini (FJK) stopile v veljavo znižane cene pogonskih goriv. Predsednik FJK Massimiliano Fedriga je naznanil, da bodo od prvega aprila dalje cene pogonskih goriv bodo v FJK nižje kot v Sloveniji, če… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem