Arhiv novic 26.03.2022

Javni poziv za uporabo montažnega šotora v letu 2022

Domžalec 26.03.2022
Vabimo vas k oddaji vlog za uporabo montažnega šotora Občine Domžale v letu 2022. Vloge sprejemamo do 15. 4. 2022! Javni poziv za uporabo montažnega šotora ter vse dodatne informacije dobite na spletni strani www.czrdomzale.si. Bližnjica do… »

Dosežki Društva Šola zdravja v letu 2021

Domžalec 26.03.2022
Društvo Šola zdravja se pripravlja na redni letni zbor članov, ki ga bodo že tretje leto opravili delno po skupinah, ker so epidemiološke omejitve in ukrepi še vedno prisotni. Gradivo so že poslali vodjem skupin, ki bodo v času od 25. marca do 16… »

Domžale gostijo odprto državno prvenstvo v tekmovalnem lednem plezanju

Domžalec 26.03.2022
Domžale so danes obarvane športno, saj se na plezalni stene garažne hiše odvija odprto državno prvenstvo v tekmovalnem lednem plezanju. Tekmovanje poteka v organizaciji Zavoda Plezarija in v sodelovanju s Planinskim društvom Domžale ter Komisije za… »

Kako vem, da je pes povezan z mano?

Domžalec 26.03.2022
Se kdaj vprašate, kateri znaki kažejo na to, da je vaš pes povezan z vami? Psi namreč zelo uživajo v človeški družbi in in svojo naklonjenost tudi redno kažejo. Poglejmo si kakšni so ti znaki. Pozdravi vas na vratih Eden od zelo močnih znakov… »

Helios Sunsi neporaženi na zadnjem ABA2 turnirju, že v ponedeljek prihaja Olimpija

Domžalec 26.03.2022
Domžalski košarkarji so v velikem slogu končali redni del NLB Lige ABA 2, na zadnjem turnirju v Širokem Brijegu (BiH) so zabeležili nove tri zmage, zadnjo sinoči proti Vrijednosnicam iz Osijek (Hrv). Redni del bodo Helios Sunsi tako končali tik pod… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem