Arhiv novic 27.03.2022

Učiteljica nima pojma, je rekel očka

Domžalec 27.03.2022
V radijski kontaktni oddaji se je nek oče pritožil nad učiteljico, ki je sinu odvzela mobilni telefon, ker je med poukom slikal oblake. Otroku je bil dolgčas in se je tako za silo zabaval, kaj je v tem slabega, je dodal. Namesto, da ga kaznuje, ta… »

Kako okrevati po COVID-u?

Domžalec 27.03.2022
Pri svojem delu se vedno več srečujem s strankami, ki se name obrnejo po prebolelem Covid-u. Glavne težave zaradi katerih potrebujejo pomoč, so predvsem zelo šibka fizična pripravljenost in mnogi simptomi, ki se še posebej pogosto pojavljajo pri… »

Smučanje v Domžalah skozi čas – Almanah Smučarskega društva Domžale

Domžalec 27.03.2022
Med številnimi športnimi društvi, ki so se s svojim delovanjem in uspehi zapisali v več kot 50-letno zgodovino, je Smučarsko društvo Domžale, formalno ustanovljeno v letu 1965, o katerega zgodovini pod naslovom Smučanje v Domžalah skozi čas… »

Poškodba, kronične bolečine, gibalne težave …

Domžalec 27.03.2022
Veliko ljudi najbrž še nikoli ni slišalo za obstoj kineziologije in tudi tisti, ki ste, si mogoče ne predstavljate prav dobro, kaj točno kineziologi počnemo. Da bolj jasno predstavimo naš pristop tistim, ki vas natančneje zanima naš način dela… »

Dobljani proti Triglavu do zaslužene točke in remija

Domžalec 27.03.2022
Zlato pravilo v nogometu je, da nikoli ne obupaj, saj se igra do zadnjega sodnikovega piska. Dobljani so se tega držali ter si s srčno borbo v izdihljajih tekme priigrali super priložnost, ki so jo seveda izkoristili. Pravzaprav je to storil kar sam… »

Reportaža: Odprto državno prvenstvo v tekmovalnem lednem plezanju

Domžalec 27.03.2022
Domžale, kjer je prva drytooling umetna stena v Sloveniji, so bile v soboto, 26. marca 2022, prizorišče odprtega državnega prvenstva v imitaciji lednega plezanja. Če sredi poletja naletite na plezalce, ki na plezalni steni na garažni hiši Domžale… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem