Arhiv novic 30.03.2022

Kneippova bosonoga pot med top 10 izmed 400 ocenjevanih

Domžalec 30.03.2022
Kneippova bosonoga pot Term Snovik je prejemnica jubilejnega priznanja ob deseti obletnici ocenjevanja tematskih poti za deset najboljših tematskih poti v Sloveniji v obdobju med 2011 in 2021. Izbor tematskih poti je natečaj Turistične zveze Slovenije… »

Na Rodici trčili osebni vozili, ena oseba utrpela poškodbe

Domžalec 30.03.2022
Danes, nekaj minut čez 15.30 uro je v križišču Kamniške in Jarške ceste na Rodici prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe in bila s strani reševalcev prepeljana v UKC… »

Zgodovina smučanja v Domžalah sedaj tudi v Almanahu

Domžalec 30.03.2022
Med številnimi športnimi društvi, ki so se s svojim delovanjem in uspehi zapisali v več kot 50-letno zgodovino, je Smučarsko društvo Domžale, formalno ustanovljeno v letu 1965, o katerega zgodovini pod naslovom Smučanje v Domžalah skozi čas… »

Kamniški vaterpolisti Calcita iz gostovanja v Banja Luki z zmago!

Domžalec 30.03.2022
Ekipa Calcit Waterpola je bila na težkem gostovanju pri vedno boljšem Borcu iz Banja Luke, ki gostuje v slovenskem državnem prvenstvu. Aktualni državni prvak kljub številnim poškodbam ključnih igralcev zaseda odlično drugo mesto in je na dobri… »

Obnova Virske ceste je končana, promet tam poteka tekoče

Domžalec 30.03.2022
“Še pred predvidenim rokom zaključka investicije, smo zaključili z obnovo drugega dela Virske ceste v Domžalah. Dela na lokalni cesti LC 073061-Virska cesta, v dolžini 600 metrov, so potekala od križišča z Litijsko ulico do semaforiziranega… »

Zala Kuštrin: “Motivacije je več kot dovolj!”

Domžalec 30.03.2022
Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje je v sončnem nedeljskem popoldnevu vknjižila še drugo zaporedno zmago. Zala Kuštrin je novo učinkovito predstavo kronala s stotim ligaškim zadetkom v rumenem dresu. Bovčanka se je na septembrski… »

Za javnost ali javni interes #Benjaminovglas

Domžalec 30.03.2022
»To je samo igra za javnost«, pogosto slišimo, ko gre zgolj za doseganje vtisa. Najpogosteje je to oznaka za nekaj slabega, včasih celo blizu psovke. Ampak javni interes, to je čisto nekaj drugega. Tam ne gre za vtis, tam gre za skupno dobro, za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem