Arhiv novic 01.04.2022

Barve JUPOL Classic za prenovo otroškega letovišča Zambratija

Domžalec 01.04.2022
Družba JUB, ki svojo družbeno odgovornost že tradicionalno izkazuje s svojo podporo številnim humanitarnim projektom, je za letošnji začetek pomladi pripravila prav posebno akcijo zbiranja barv za osvežitev prostorov otroškega letovišča… »

Župan Toni Dragar z mesta podžupanje Občine Domžale razrešil mag. Renato Kosec

Domžalec 01.04.2022
Na Občini Domžale je z današnjim dnem prišlo do spremembe v vodstvu oz. županovem uradu, saj županu pri delu ne bo več pomagala dosedanja podžupanja mag. Renata Kosec, ki je to funkcijo poklicno opravljala dobrih sedem let in sicer skoraj dva… »

Kako se znebiti mozoljev?

Domžalec 01.04.2022
Mozolji oziroma akne so pogosta kožna bolezen, ki je prisotna predvsem pri najstnikih, veliko ljudi pa se z njo sreča tudi v odraslem obdobju. Pojav mozoljev lahko močno vpliva na našo samozavest, saj se najpogosteje pojavijo na obrazu, zato je dobro… »

ANALIZA: volilni program Golobove Svobode #Ajdapiše

Domžalec 01.04.2022
Prejšnji teden sem napisala kolumno na temo parlamentarnih volitev, ki se je dotikala predvsem analize desnega pola, s poudarkom na Novo Slovenijo. Vse aktualne ankete na drugo mesto postavljajo Gibanje Svoboda, ki je bilo sicer ustanovljeno kot Stranka… »

Na Rova prihaja Luka Dončić, kjer bo odprl novo košarkarsko igrišče

Domžalec 01.04.2022
S strani nekaterih krajanov Rov smo bili danes obveščeni, da so navsezgodaj zjutraj v bližini gostilne Pirc zabrneli gradbeni stroji, ki travnato površino spreminjajo v športno podlago. Po neuradnih informacijah, ki smo jih prejeli, gre za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem