Arhiv novic 03.04.2022

Vigred med strunami

Domžalec 03.04.2022
S povabilom ob zvenu citer pesmi »Stu ledi«, primorske ljudske pesmi, se je pričel enkraten glasbeni koncert, ki so ga poimenovali Vigred med strunami. Na zelo redkih prireditvah smo imeli možnost uživati ob poslušanju igranja na citre, oprekelj in… »

Evropsko posamično prvenstvo v šahu: zmaga Šublja z Ukrajincem Korobovim

Domžalec 03.04.2022
V Termah Čatež se nadaljuje posamično evropsko prvenstvo v šahu. Prvi nosilec turnirja je Čeh David Navara iz kluba 2700, to so šahisti, ki imajo najmanj 2700 točk ratinga. Na listi udeležencev je kar 117 igralcev in igralk z naslovom velemojstra… »

Psihologija goveda

Domžalec 03.04.2022
Živali imam rada, tudi na krožniku, če gre za piščanca, govedo ali pujska, sploh pa če gre za mangulico ali krško poljskega prašiča. Verjetno ljubitelji živali skačejo v zrak, a gre bolj za namig – meso je treba jesti, a v zmernih količinah… »

Članska ekipa ŽNK Radomlje se je veselila nove rekordne zmage

Domžalec 03.04.2022
Članska ekipa ŽNK Radomlje je pred reprezentančnim premorom znova premagala Krim. Osem različnih strelk – po kotu je je z glavo zadela tudi vratarka Živa Galjot – je v ljubljansko mrežo pospravilo 19 žog in poskrbelo za novi klubski rekord na… »

Sledi preteklosti: razstava starih razglednic ob 70. letnici Občine Domžale

Domžalec 03.04.2022
»A skrbni občinski očetje so – užaljeni v svojem upravičenem domžalskem ponosu – že l. 1921 soglasno sklenili in prošnjo vložili, da se morajo Domžale povzdigniti vsaj v trg, če že ne takoj – kar pa je tudi seveda samo vprašanje časa… »

Tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale odlični na državnem kickboxing prvenstvu

Domžalec 03.04.2022
V soboto, 2. aprila 2022, je na Ptuju v organizaciji Kickboxing Zveze Slovenije potekalo državno kickboxing prvenstvo v Point fighting disciplini za cicibane, mlajše kadete, starejše kadete, mladince, člane in veterane. Državnega kickboxing prvenstva… »

Velikonočni sejem v Snoviku postregel s pestro ponudbo in okusnimi domačimi dobrotami

Domžalec 03.04.2022
Na pestrem celodnevnem velikonočnem dogajanju v Termah Snovik, so si obiskovalci lahko ogledali predstavitve tradicionalnih ročnih del in obrti ter se poizkusili v ustvarjanju na velikonočnih ustvarjalnih delavnicah z animatorji, ki so bile namenjene… »

V Groblje je prišla Snaha

Domžalec 03.04.2022
Članice in člani dramske skupine Kulturnega društva Groblje so bili ponovno dejavni. Po sprostitvi ukrepov, jim je uspelo pripraviti dramsko predstavo Davida Herberta Lawrenca – Snaha, ki ni ne tragedija in ne komedija. Predstava je premiero… »

Zmagovit preobrat Helios Sunsov na Gorenjskem

Domžalec 03.04.2022
Domžalski košarkarji so se hitro pobrali po nepričakovanem porazu proti pomlajeni Cedeviti Olimpiji. No, hitro. En polčas je vseeno še moral miniti. V gosteh pri Gorenjski gradbeni družbi Šenčur so Domžalčani na polovici tekme zaostajali za 16… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem