Arhiv novic 05.04.2022

Triki in nasveti za podjetnike: je “vsebina” res tako pomembna?

Domžalec 05.04.2022
Kako si v nepregledni množici spletnih ponudnikov priboriti zaupanje strank? Skrivnost je v dobrem vsebinskem marketingu. Potencialne stranke so na spletu ves čas le za nekaj klikov oddaljene od nakupa našega izdelka ali storitve. Toda prav v tem… »

Med Blagovico in Lukovico trčili osebni vozili, poškodovano osebo iz vozila rešili s tehničnim posegom

Domžalec 05.04.2022
Danes, okrog 8. ure je na štajerski avtocesti med Blagovico in Lukovico proti Ljubljani prišlo do prometne nesreče, v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. V nesreči je ena oseba utrpela poškodbe, katero so morali gasilci iz vozila rešiti s… »

JUB na sejmu DOM z inovativnimi izdelki in sistemskimi rešitvami za oblikovanje vse večjega bivalnega udobja

Domžalec 05.04.2022
Sejem Dom, ki je najstarejša in največja sejemska prireditev v regiji, bo tudi letos obiskovalcem predstavil vrsto inovativnih izdelkov za dom ter najsodobnejše sistemske rešitve in napredne tehnologije za gradnjo in prenovo objektov. Družba JUB se… »

Plavalni klub Calcit Kamnik bogatejši za tri naslove državnih prvakov

Domžalec 05.04.2022
Prvi aprilski konec tedna so na svoj račun prišli ljubitelji plavanja. Na Kopališču Pristan v Mariboru sta od 1. do 3. aprila 2022 potekala kar dva državna prvenstva. Taja Klemen je blestela med mlajšimi deklicami, saj je osvojila kar tri naslove… »

Padel iz dvižne košare in se huje poškodoval

Domžalec 05.04.2022
Včeraj, okrog 12.30 ure je v Kamniku delavec pri opravljanju dela v dvižni košari, padel iz nje v globino okrog 4 metre in se pri tem huje poškodoval. V zvezi z delovno nesrečo, ki se je pripetila v enem izmed podjetij v Kamniku, so s Policijske… »

V Volčjem Potoku odprli pločnik in saniran most na lokalni cesti Volčji Potok-Rudnik pri Radomljah

Domžalec 05.04.2022
Občina Kamnik je v lanskem letu uredila izgradnjo pločnika v Volčjem Potoku, in sicer od prodajnega centra do para avtobusnih postaj v dolžini 495 metrov. Obenem se je lani v Krajevni skupnosti Volčji Potok uredil oziroma saniral tudi most na lokalni… »

Beseda, ki je nimam

Domžalec 05.04.2022
Tokratna gostja Literarne kavarne bo Nataša Konc Lorenzutti. Pogovor bo potekal v okviru festivala Bralnice pod slamnikom, ki ga sofinancirata Javna agencija za knjigo RS in Občina Domžale. Beseda, ki je nimam je izjemno pretresljivo in hkrati napeto… »

Zbiranje hišnih imen v naseljih Homec, Nožice in Preserje pri Radomljah

Domžalec 05.04.2022
Vabljeni na predstavitev zbranih starih hišnih imen v naseljih Homec, Nožice in Preserje pri Radomljah. Na predstavitvi in pogovoru se dobimo v torek, 12. aprila 2022, ob 19. uri v Gasilskem domu Homec, na Bolkovi ulici 46. Včasih se ljudje niso… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem