Arhiv novic 06.04.2022

Javna predstavitev osnutka Uredbe o Krajinskem parku Češeniške in Prevojske gmajne

Domžalec 06.04.2022
Ministrstvo za okolje in prostor je v javno predstavitev in javno obravnavo podalo osnutek Uredbe o Krajinskem parku Češeniške in Prevojske gmajne, ki poteka v času od 28. marca do 28. maja 2022. Območje predlaganega zavarovanja, je eden od zadnjih… »

Živa Galjot, vratarka ŽNK Radomlje po prvencu: “Nova in nepričakovana izkušnja”

Domžalec 06.04.2022
Rumenosrčne so v april zakorakale z novo visoko zmago, z 19 dosežnimi goli pa so izboljšale rekord izpred dveh tednov in zabeležile novo najvišjo klubsko zmago na tekmah SŽNL. Članska ekipa Ženskega nogometnega kluba Radomlje je pred… »

Z rušitvijo sten stare telovadnice Osnovne šole Mengeš se nadaljuje projekt »Preureditev Osnovne šole Mengeš« s…

Domžalec 06.04.2022
V okviru projekta celostne ureditve Osnovne šole Mengeš bo na območju stare telovadnice potekala tudi izgradnja nove kuhinje in jedilnice, knjižnice, dodatnih učilnic in kabinetov. Skladno s kulturno varstvenimi pogoji Zavoda za varstvo kulturne… »

Nadaljujejo se operativni pogovori za gradnjo Doma starejših občanov v Moravčah

Domžalec 06.04.2022
Včeraj, 5. aprila 2022, je župan Občine Moravče sprejel delegaciji Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti pod vodstvom članice kabineta ministra dr. Alenke Šverc in podjetja IMP pod vodstvom predsednika upravnega odbora… »

Odprtje saniranega plazu na občinski cesti Špitalič–Dolina

Domžalec 06.04.2022
Župan Matej Slapar je včeraj popoldan skupaj s predsednikom Krajevne skupnosti Špitalič Markom Drolcem s simboličnim prerezom traku uradno odprl saniran plaz na občinski cesti Špitalič–Dolina. Dogodka so se udeležili tudi predstavniki občinske… »

Ljubiteljska kuharija: tortilija

Domžalec 06.04.2022
V trinajsti oddaji druge sezone Ljubiteljske kuharije sta si Monika in Jure zadala nov kuharski izziv. Tokrat sta se odločila pripraviti vsak svojo tortiljo iz sestavin, ki sta jih našla v hladilniku. Kakšne sestavine sta izbrala in kako sta jih… »

Še je čas za nekirurško odstranitev odvečnih maščobnih tkiv

Domžalec 06.04.2022
S konstantnim dvigom temperatur, se v nas prebuja želja po pogostejšem druženju in fizični aktivnosti na prostem ter menjavi garderobe. V času prehoda iz zime v pomlad in kasneje v poletje, se naše telo spreminja. Prebuja in prilagaja se novim… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem