Arhiv novic 08.04.2022

Nanine karikature: Ellen DeGeneres

Domžalec 08.04.2022
Prišel je petek in z njim nova karikatura v naši rubriki Nanine karikature, za kar poskrbi domžalska karikaturistka Nana Guberinič. Nazadnje smo objavili karikaturo ameriškega igralca in producenta Michaela Douglasa, danes pa je na vrsti karikatura… »

Delavnica o mednarodnih priložnostih za mlade

Domžalec 08.04.2022
Razmišljaš, da bi se odpravil/a po nove izkušnje, dogodivščine in poznanstva v tujino? Vabljen/a na delavnico o mednarodnih priložnostih za mlade, ki bo potekala v četrtek, 21. aprila 2022 od 16:00 do 18:00 v Centru za mlade Domžale. Na delavnici… »

Pravljični palček na razstavi

Domžalec 08.04.2022
V Knjižnici Domžale vas vabimo k ogledu razstave izdelkov na oddelku za otroke in mladino, ki so nastali pri projektu družinskega branja Pravljični palček. Pravljični palček je projekt družinskega branja, ki ga organizira Knjižnica Domžale v… »

SVOBODNO! Za legalizacijo kokaina in prostitucije. #Ajdapiše

Domžalec 08.04.2022
Hec, volilni. V teh dneh namreč vsi obljubljajo vse možno in zanimalo me je, kakšne volilne slogane so si izbrali kandidati. Kaj je namen sloganov? Po eni strani pritegnejo volivca, po drugi strani pa naj bi slogan predstavljaj tisto najpomembnejšo… »

Dan za spremembe

Domžalec 08.04.2022
Knjižnica Domžale vključuje v prostovoljstvo ljudi vseh starostnih skupin, različnih strokovnih področij in različnih profilov. Prostovoljno pomagajo pri izvajanju različnih dejavnostih v knjižnici, pospravljanju in urejanju knjižnic, polnjenju… »

Nataša Konc Lorenzutti: Beseda, ki je nimam

Domžalec 08.04.2022
Sonjo začne po nonini smrti vznemirjati družinska zgodovina. Njena babica in babičin brat sta namreč med vojno ostala brez obeh staršev, predvsem pa je usodnega dne, ko so nacisti ločili mame in otroke, izginila njuna mlajša sestra, takrat še… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem