Arhiv novic 10.04.2022

Kateri jezik vi govorite? V katerem pa mislite?

Domžalec 10.04.2022
Morda se vsak ne zaveda pomena maternega jezika s katerim je začel opisovati in sprejemati svet okoli sebe, a le zato, ker živimo v prividu, da se lahko izražamo v slovenskem in tujem jeziku po lastni izbiri. Mladim se zdi »fajn in cool«, da jim je… »

Izberite pravo motoristično opremo!

Domžalec 10.04.2022
Lepi dnevi, predvsem pa približujoči topli meseci, pomlad, cvetje že privabljajo na plan ne samo pešče, kolesarje ampak tudi ljubitelje motorjev – približuje se namreč čas motoristov in moto zborov. Kakšne vrste motorjev poznamo? Obstaja veliko… »

Dobra forma Helios Sunsev pred odhodom v Skopje, v gosteh ugnali Terme Olimia

Domžalec 10.04.2022
Helios Sunsi so v 7. krogu Lige NKBM za prvaka gostovali v Podčetrtku in z odlično igro predvsem v prvem polčasu ugnali domače Terme Olimia s 76:89. Počitka ne bo veliko, že jutri sledi dolga vožnja v prestolnico Severne Makedonije, kjer se bo… »

Pet naslovov državnih prvakov za tekmovalce Kluba borilnih veščin Domžale

Domžalec 10.04.2022
V soboto, 9. aprila 2022, je v Trebnjem v organizaciji Kickboxing zveze Slovenije potekalo državno prvenstvo v kickboxingu v KL, Light Kick, 2 ring disciplini, za starejše kadete, mladince in člane obeh spolov. Tekmovanja se je udeležilo 183 tekmovalk… »

35 odtenkov sive Tatjane Žmavc

Domžalec 10.04.2022
Turistično društvo Jarše – Rodica je v sodelovanju z Društvom Lipa, Univerzo za tretje življenjsko obdobje Domžale in Medobčinskim društvom invalidov Domžale v prostorih Kulturnega doma Groblje pripravilo samostojno slikarsko razstavo »35… »

Blagoslov butaric in zelenja na cvetno nedeljo

Domžalec 10.04.2022
Danes je šesta postna nedelja – cvetna nedelja. Jutranja sveta maša v župniji Domžale se je začela na trgu pred cerkvijo in paviljonom, ozaljšanim z mozaikom, ki pripoveduje o Jezusovem prvem čudežu. Velika množica faranov se je zbrala z… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem