Arhiv novic 12.04.2022

Judoisti z novimi odličji v Novem mestu in na Ptuju

Domžalec 12.04.2022
Judoisti so zelo aktivni, saj vsak vikend obiščejo drug kraj v Sloveniji in tekmujejo na različnih tekmovanjih. Minuli vikend, v soboto 2. aprila 2022 so se borili v Športni dvorani Marof v Novem mestu, kjer je potekalo uradno tekmovanje za slovensko… »

Odprtje MTB poligona Šumberk

Domžalec 12.04.2022
V petek 15. april ob 16. uri bomo uradno odprli MTB poligon Šumberk. Dogodek se bo odvijal na koncu Krumperške ulice, blizu Kinološkega poligona. Program: govor župana Občine Domžale govor predsednika lokalnega MTB kluba Energija Team Mitje Tancika… »

V Moravčah na ogled postavili velikonočne rokodelske izdelke

Domžalec 12.04.2022
Velika noč je največji in najstarejši cerkveni praznik, ki ga sestavlja vrsta bogatih obredov, ki praznujejo vstajenje Jezusa Kristusa. Za katoličane je to največji praznik. V Krajevni knjižnici Daneta Zajca Moravče je Rokodelski center Moravče… »

Zlatobela – za čudovito kožo in zenovsko počutje

Domžalec 12.04.2022
V Domžalah je pred nekaj meseci odprl vrata čisto poseben prostor – prostor Zlatobele, ki predstavlja salon za razvajanje, pomlajevanje na naraven način, v katerega pa poleg dam, ki si znajo vzeti čas zase, nadvse radi zavijejo tudi moški… »

Kulturno-zgodovinski natečaj za osnovnošolce ob razstavi Zlata sled

Domžalec 12.04.2022
Vabljeni k sodelovanju v kulturno-zgodovinskem natečaju ob 200-letnici Narodnega muzeja Slovenije. Ob tem pomembnem jubileju so v Narodnem muzeju Slovenije pripravili razstavo z naslovom Zlata sled. Ob 200-letnici prvega muzeja na Slovenskem. “Zlato je… »

Manca Jereb nova predsednica komisije za ženski nogomet MNZ Ljubljana

Domžalec 12.04.2022
Manca Jereb, nekdanja igralka rumenih, danes pa sekretarka Ženskega nogometnega kluba Radomlje, je bila na jesenski skupščini izvoljena v Izvršni odbor Medobčinske nogometne zveze Ljubljana, v začetku aprila pa je postala predsednica komisije za… »

Informativno predavanje “Ozdravitev po naravni poti”

Domžalec 12.04.2022
Vabimo vas na spletno Informativno predavanje o ozdravitvi po naravni poti. Predavanje poteka prek sistema Zoom; traja približno eno uro in je brezplačno. Pomoči in ozdravitve po naravni poti s pomočjo učenja Bruna Gröninga. S sprejemom duhovne… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem