Arhiv novic 14.04.2022

Pospešeni šahovski turnir & 5. Vavpetičev memorial

Domžalec 14.04.2022
Šahovsko društvo Domžale v soboto, 23. aprila 2022, organizira Pospešeni šahovski turnir ob prazniku Občine Domžale & 60. letnici Šahovskega društva Domžale & 5. Vavpetičev memorial. Turnir bo potekal v dvorani KS na Viru (Šaranovičeva cesta… »

Dušanov tedenski meni: Možakar, ki je hotel priti v Nemčijo, a se je znašel na Danskem. Zgodi se tudi najboljšim

Domžalec 14.04.2022
Pozdravljene, drage bralke, pozdravljeni dragi bralci. Teden je spet naokrog in čas je zato, da osvetlimo nekatere dogodke, ki so najbolj zaznamovali drugi teden meseca marca. Prejšnji ponedeljek je Hrvaška ukinila vse protikoronske ukrepe, vključno z… »

Garažna razprodaja na ploščadi pri tržnem prostoru

Domžalec 14.04.2022
Pomlad je tu, z njo pa tudi spomladansko čiščenje, med drugim tudi urejanje, pospravljanje garaž v katerih se znajdejo stvari, ki jih morda ne potrebujete več. Bodimo prijazni do okolja, in jih še preden bi se znašle v smeteh, predajmo naprej v… »

Rodex opozarja: Priporočila proizvajalca pnevmatik so pomembna

Domžalec 14.04.2022
Včasih nas opomnijo vremenske razmere, drugič datum na koledarju. Ponudba na tržišču je ogromna, dostopnost do informacij preprosta, v poplavi izsledkov in rezultatov številnih raziskav, pa se vozniki pogosto znajdejo v dilemi, komu zaupati in koga… »

Mladinski literarni festival Bralnice pod slamnikom je v polnem teku

Domžalec 14.04.2022
V okviru festivala, ki ga organizira Miš založba, veliko dogodkov poteka tudi v Knjižnici Domžale, ki je soorganizator festivala že od samega začetka. Trenutno v Domžalah in enotah knjižnice potekajo zaključne prireditve v okviru Pravljičnega… »

Rado Pezdir: Vzporedni mehanizem globoke države

Domžalec 14.04.2022
V Knjižnici Domžale je potekal pogovorni večer, na katerem je namestnik glavnega in odgovornega urednika Demokracije in TV-voditelj Metod Berlec gostil Rada Pezdirja, avtorja uspešnice »Vzporedni mehanizem globoke države«, domžalskega podžupana… »

Mladinska reprezentanca se vrača v ligo A, Radomljanke v soboto za pokalni finale

Domžalec 14.04.2022
Mladinska reprezentanca Slovenije se z vidno vlogo igralk ŽNK Radomlje vrača v Ligo A kvalifikacij za evropsko prvenstvo. Dvoboj za prvo mesto s Severno Makedonijo je odločila Korina Janež, ki se je po zmagi ozrla tudi proti sobotnemu pokalnemu… »

Jelka Barlič, Marta Ružnič in Branislava Ogrinc domžalske nagrajenke Društva Šola zdravja

Domžalec 14.04.2022
Društvo Šola zdravja je nevladna organizacija, ki združuje ljudi z namenom izvajanja jutranje vadbe na prostem v vseh letnih časih. Z redno vadbo »1000 gibov« krepijo telo in duha, širijo krog znancev, pridobivajo nove prijatelje in se prek… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem