Arhiv novic 16.04.2022

Deset let rumenosrčnih

Domžalec 16.04.2022
Šestnajsti april je v zgodovino Ženskega nogometnega kluba Radomlje vpisan kot dan, ko se je tudi uradno pričela pisati zgodba rumenosrčnih. Zgodba, ki traja tudi danes, deset let kasneje. Deset let od ustanovitve kluba mineva prav danes, 16. aprila… »

Velika sobota: jutranji blagoslov ognja in vode

Domžalec 16.04.2022
Na veliko soboto zjutraj duhovniki blagoslavljajo velikonočni ogenj in vodo, s katerima verniki pokadijo in pokropijo domove. V domovih kjer še kurijo na trda goriva, gospodinje na ognju, ki ga zanetijo z blagoslovljenim velikonočnim ognjem… »

Na Šumberku odprli MTB poligon za kolesarje

Domžalec 16.04.2022
Občina Domžale je na območju Šumberka uredila MTB poligona za kolesarje, kjer bo možna tudi organizirana vadba gorskih kolesarjev. Z ureditvijo takšne športnorekreacijske površine se bodo kolesarji zadrževali na enem delu Šumberka, s tem bo… »

Blagoslov velikonočnih jedil kot del praznovanja Velike noči

Domžalec 16.04.2022
Velikonočna jedila v domu in družini ustvarjajo »Božje okolje« in so podoba velikonočne večerje, ki jo je Jezus obhajal s svojimi učenci, ter mašne daritve – velikonočne gostije, na katero smo vsi povabljeni. Namen blagoslova je, da se zavemo… »

Kamničanke povedle v finalni seriji

Domžalec 16.04.2022
Odbojkarice Calcit Volleyja so v prvi tekmi finala končnice Sportklub prve odbojkarske lige doma premagale Novo KBM Branik s 3:0 (19, 22, 21). Druga tekma bo na sporedu v nedeljo, ob 20. uri, v mariborski dvorani Lukna. Ekipi igrata na tri zmage. Vse od… »

V Trzinu prišlo do zastrupitve s klorom, v Domžalah neznanec zanetil požar na avtu

Domžalec 16.04.2022
Nočna izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale je imela minulo noč polne roke dela. Proti večeru so posredovali v enem izmed podjetij v Trzinu, kjer se je zaposleni zastrupil s klorom, okrog 20. ure so na Količevem priskočili na pomoč pri prenosu… »

Sodobne družine s pridihom tradicije – nagradna igra

Domžalec 16.04.2022
Smo v času velikonočnih praznikov, ko bo poleg pirhov na mizi tudi potica. Priprava in peka potice je svojevrsten dogodek, ki za skupno mizo združi tako najmlajše, kakor tudi starejše, ki skupaj, na zabaven in prijeten način po izbranem receptu… »

[Video] Davor Božič in Eva Irgl voščita velikonočne praznike s pesmijo

Nova 24TV 16.04.2022
Eva Irgl in Davor Božič (Foto: Facebook Eva Irgl) Glasbenik Davor Božič in poslanka SDS Eva Irgl sta vse za svoje prijatelje pripravila lepo presenečenje pred veliko nočjo. Luč sveta je namreč ugledala lepa pesem z naslovom “The Deer’s Cry”… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem