Arhiv novic 20.04.2022

Ne bodi vol: Voli! #Benjaminovglas

Domžalec 20.04.2022
Kako bi si upal v finišu parlamentarnih volitev ne pisati o prazniku demokracije? Ko gledam soočenja predstavnikov političnih strank, ki kandidirajo na nedeljskih volitvah v državni zbor, se sprašujem o pravem pomenu in namenu predvolilnih soočenj… »

Ljubiteljska kuharija: carbonara ali carbonara s čemažem?

Domžalec 20.04.2022
V štirinajsti oddaji druge sezone Ljubiteljske kuharije, ki jo boste lahko spremljali v sredo 20. aprila 2022 ob 20. uri na Domžalcu, sta si Monika in Jure zadala nov kuharski izziv. Tokrat sta izbrala carbonaro, znano tradicionalno italijansko jed iz… »

Naj se vaša stopala v vročih dneh spočijejo v zračnih copatih

Domžalec 20.04.2022
Poletne temperature v naša življenja zagotovo vnesejo več spontanosti in s tem večjo mero svobode. Ker so v poletnih mesecih dnevi vedno daljši, vse več časa preživimo na prostem. Posledično tudi večkrat dnevno zamenjamo obutev, za katero je… »

Drugo mesto Logarja za začetek sezone

Domžalec 20.04.2022
Z dirko na Madžarskem dirkališču Panoniaring se je začelo letošnje državno prvenstvo v cestno hitrostnem motociklizmu in Enej Logar je sezono, v kateri brani naslov državnega prvaka razreda supersport 600, začel z drugim mestom. Dirko je… »

Simfonični orkester Domžale-Kamnik: Zven usode

Domžalec 20.04.2022
Trije velikani, ena ura, dva koncerta, en dirigent ter eden in edini Simfonični orkester Domžale–Kamnik. S povezovalcem Maticem Mačkom. Poklonili se bomo trem nemškim velikanom umetniške glasbe 19. stoletja – Ludwigu van Beethovnu, Franzu… »

Slavnostna seja ob občinskem prazniku in podelitev priznanj Občine Domžale za leto 2021

Domžalec 20.04.2022
70 let je minilo od nastanka naše mlade občine. 19. aprila 1952 so Domžale postale Mestna občina, zato je mesec april še toliko bolj slavnosten saj občina Domžale praznuje svoj rojstni dan. V počastitev praznika se tradicionalno zvrstijo številni… »

DESUS – Glas naši prihodnosti

Domžalec 20.04.2022
ZA dostojne pokojnine za polno delovno dobo ZA višje plače ZA pravično obdavčitev ZA vsem dostopno zdravstvo in zobozdravstvo ZA hitro in učinkovito nego in oskrbo na domu ZA pravno državo ZA zmanjšanje neenakosti in škodljivih posegov politike v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem