Arhiv novic 21.04.2022

Prvomajski počitniški program v Termah Snovik

Domžalec 21.04.2022
Otroci se že veselijo prvomajskih počitnic, prav tako že starši nestrpno pričakujejo manjši odmik od vseh službenih obveznosti. Tudi tokratne počitnice vam tako v Termah Snovik ponujajo številne ideje za oddih blizu doma. Preživite počitnice… »

Po dolgem času smo spet praznovali skupaj z vami

Domžalec 21.04.2022
Praznovanje občinskega praznika »Spoznajmo se, praznujmo skupaj«, ki je v Češminovem parku v Domžalah potekala v sredo, 20. aprila 2022, je po dolgem premoru, spet postreglo s presežki, kot se za okroglo 70. obletnico domžalske občine tudi… »

Sto let organiziranih gorskih reševalcev Kamnika

Domžalec 21.04.2022
Društvo GRS Kamnik je v svojih novih prostorih v četrtek, 21. aprila 2022, ob stoletnici organiziranega gorskega reševanja na Kamniškem predstavilo delovanje društva in napovedalo pestra kulturna in strokovna srečanja, ki jih pripravljajo ob tej… »

Čistilna akcija: “Očistimo našo občino Lukovica”

Domžalec 21.04.2022
Z Občine Lukovica občanke in občane obveščajo, da je čistilna akcija “Očistimo našo občino Lukovica”, ki je bila napovedana za soboto, 9. aprila 2022, in nato zaradi slabega vremena odpovedana, prestavljena na soboto, 23. aprila 2022… »

Razočaranje je ogromno

Domžalec 21.04.2022
Po fantastičnem prvem polčasu, ko sta za dvojno prednost poskrbela Senijad Ibričić in Tilene Klemenčič, so Domžalčani v drugem delu igre prejeli tri zadetke in izpadli iz pokalnega tekmovanja. V finale se je tako po preobratu prebil ljubljanski NK… »

Skupina Radomlje Društva Šola zdravja obeležila deseto obletnico delovanja

Domžalec 21.04.2022
Za ljubitelje jutranje telovadbe, ki so se v četrtek, 21. aprila 2022, zbrali na sončni jasi na vadbišču Šole zdravja skupine Radomlje, je bil lep in prazničen dan. Skupina Radomlje je obeležila deseto obletnico delovanja. Zaradi tega so se… »

V ŽIVO: 22. redna seja Občinskega sveta Občine Domžale

Domžalec 21.04.2022
Domžalske občinske svetnice in svetniki se bodo danes sestali na 22. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri bodo obravnavali sedem točk dnevnega reda, med drugim bodo po skrajšanem postopku obravnavali in sprejemali Odlok o… »

Danijel Krivec, politik, ki zna povezovati tudi drugače misleče

Goriški portal 21.04.2022
„Na prvih demokratičnih lokalnih volitvah so me povabili, da kandidiram za občinskega svetnika Občine Bovec na listi SDSS. Z izvolitvijo je bil to moj vstop v svet politike. Na političnem parketu sem pridobival znanje najprej kot svetnik, nato uspel… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem