Arhiv novic 22.04.2022

Okrogla miza o izgradnji novega doma za ostarele v Domžalah

Domžalec 22.04.2022
Vodstvo Doma upokojencev Domžale je skupaj s Svetom zavoda spoznalo, da se njihov dom že desetletja sooča s prostorsko stisko in omejeno uporabnostjo. Objekt se trenutno razprostira na dobrih 7000 kvadratnih metrov in je bil zgrajen že pred 40 leti… »

Svetovni dan Zemlje: Investirajmo v naš planet

Domžalec 22.04.2022
22. aprila obeležujemo Svetovni dan Zemlje, letos pod sloganom investirajmo v naš planet (Invest In Our Planet). Dan je namenjen ozaveščanju o pomenu ohranjanja našega planeta, saj se naravne dobrine, ki nam jih planet nudi, ne obnavljajo tako hitro… »

Svetovni dan Zemlje in svetovni dan knjige

Domžalec 22.04.2022
Ob svetovnem dnevu Zemlje ter svetovnem dnevu knjige vas vabimo v Knjižnico Domžale. Bukvarna Na svetovni dan knjige vas v Knjižnici Domžale vabimo na bukvarno. Na njej vam bomo ponudili naše odpisano in podarjeno gradivo. Vabljeni! Vesele urice Za… »

Nanine karikature – Wpap art: Jan Oblak

Domžalec 22.04.2022
Mesec dni je naokoli in na vrsti je nov portret v Wpap art tehniki. Domžalska karikaturistka Nana Guberinič se je odločila, da vam bo enkrat mesečno predstavila svoja dela v Wpap art tehniki. Nazadnje je bil objavljen portret slovenske antropologinje… »

Danes me je sram, da sem Slovenka #Ajdapiše

Domžalec 22.04.2022
Zvrst včerajšnjega soočenja na RTV Slovenija bi bila lahko burleska. In bilo bi smešno, če ne bi bilo resnično. Pa sem se smejala. Ampak vmes pa tudi zajokala ob misli – to je moja država, naša politika? Pa začnimo na začetku – sem ponosna… »

Upočasnimo hitro modo

Domžalec 22.04.2022
Učenke OŠ Rodica smo sodelovale kot mlade poročevalke za okolje z vrstniki iz Turčije. Odločili smo se, da naredimo fotoreportažo v petih slikah o hitri modi. Prikazati smo želeli potovanje oblačil hitre mode od tovarne do zavrženosti na odpadih… »

Župan dr. Milan Balažic na dobrodelnem nogometnem turnirju

Domžalec 22.04.2022
Včeraj se je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic udeležil dobrodelnega nogometnega turnirja v Jevnici pri Litiji. V vlogi selektorja je do zmage popeljal nogometno ekipo gibanja Povežimo Slovenijo. V prvi tekmi je ekipa Povežimo Slovenijo – v… »

Po še eni drami Kamničanke do naslova državnih prvakinj

Domžalec 22.04.2022
V četrti tekmi finala končnice Sportklub prve odbojkarske lige za ženske so odbojkarice Calcit Volleyja v Mariboru premagale Novo KBM Branik s 3:2 (12, -26, -21, 16, 15) in s 3:1 v zmagah prišle do naslova slovenskih državnih prvakinj. To je že… »

Iščete delo? Dom upokojencev Domžale išče nove sodelavce!

Domžalec 22.04.2022
Če iščete delo ali nove izzive in imate ustrezno izobrazbo na področju zdravstva, potem je povabilo Doma upokojencev Domžale na mestu, saj v svoj kolektiv vabijo nove sodelavce. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas, za polni delovni čas, prijetno… »

Eva Pavlović Mori: V Zlato evropsko ligo in na Euro, zatem pa v Turčijo

Goriški portal 22.04.2022
Najboljša slovenska odbojkarica zadnjih dveh let, Eva Pavlović Mori, ki se s Kamničankami veseli naslova državnih prvakinj, bo v prihodnji sezoni kariero nadaljevala v Turčiji. “Zelo srečna sem. Še lepše je bilo zmagati v Mariboru, kot pa na… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem