Arhiv novic 20.06.2022

Na črpalkah izredno stanje: za Goloba škandal, minister Han miri (VIDEO)

Slovenske novice pred 9 dnevi
Povečano povpraševanje po gorivu, številni včeraj ostali brez. Ker se v torek obeta občutnejša podražitev bencina in dizla, na bencinskih servisih po Sloveniji spet vlada kaos. Zaradi povečanega povpraševanja je včeraj ponekod goriva tudi že… »

VIDEO + FOTO: »Generalni direktor in odgovorna urednica nas ves čas diskvalificirata«

Mladina pred 9 dnevi
Na shodu za javno RTV zahteve po nujnem ukrepanju za ohranitev javnega servisa ter pozivi programskim svetnikom, ki sprejemajo škodljive sklepe, da nemudoma odstopijo. V organizaciji novinarskih sindikatov je na Trgu Republike drevi potekal shod za javno… »

Pester dan na RTV Slovenija: skrajšali dolžino dnevnoinformativnih oddaj #foto

SiolNET pred 9 dnevi
Koordinacija novinarskih sindikatov Radiotelevizije Slovenija (RTVS) bo danes nadaljevala stavko, saj ni zadovoljna s pogajanji o stavkovnih zahtevah. Vzporedno bo potekala seja programskega sveta zavoda, na kateri bodo odločali o soglasju k imenovanju… »

Nas mora skrbeti? Logarjeva razkrila, koliko je v resnici okuženih

Slovenske novice pred 9 dnevi
Predlaga povečanje dostopa do testiranja: zaradi manjšega obsega testiranja od tri- do štirikrat več okuženih, kot kažejo uradne številke. V Sloveniji po razmeroma umirjenem epidemičnem stanju v maju in začetku junija število dnevno potrjenih… »

ZAČETEK POLETJA S PRVIM VROČINSKIM VALOM: Danes do 34, a najhuje šele prihaja

Regional pred 9 dnevi
Jutri se začenja koledarsko poletje in očitno je nastopilo v svojem slogu, z vročino in visokimi temperaturami, ki bodo že danes ponekod dosegle 34 stopinj Celzija. Prvi letošnji vročinski val se bo ta teden nadaljeval, a temperature pri nas po… »

Po napadu na naftne ploščadi v Črnem morju več ranjenih in pogrešanih

Delo pred 9 dnevi
V članku povzemamo relevantne informacije o dogajanju v Ukrajini na 117. dan vojne. 21.55 Po napadu na naftne ploščadi v Črnem morju več ranjenih in pogrešanih V ukrajinskem napadu na naftne ploščadi družbe Čornomornaftogaz ob obali Krima v… »

V Murski Soboti Tesla po trku povsem zgorela

Zurnal24 pred 9 dnevi
Voznik jo je odnesel z lažjimi poškodbami. Na avtocesti iz uvoza Murska Sobota v smeri Vučje vasi je v nedeljo voznik električnega osebnega avtomobila znamke Tesla zaradi neprilagojene hitrosti na zoženem vozišču, kjer potekajo dela, trčil v… »

Hrvaška vlada zamrznila cene pogonskih goriv

Večer pred 9 dnevi
Hrvaška vlada je na današnji izredni seji zamrznila cene pogonskih goriv na bencinskih servisih zunaj avtocest. Nova cena bencina bo od torka dalje 14,06 kune (1,87 evra) za liter, cena dizla pa 13,57 kune (1,81 evra). Cene pogonskih goriv na avtocestah… »

Markočič in Komljanec še razmišljata o kandidaturi

Primorske pred 9 dnevi
V Izoli po uradnih informacijah še ni kandidatov za županske volitve, čeprav se z analizami, strategijami in “snubitvami” po malem vsi ukvarjajo. Tako ne preseneča, da zdajšnji župan Danilo Markočič ter svetnika Evgenij Komljanec (Ponosni na… »

Tudi danes brez toče ni šlo. Kam se giba?

Zurnal24 pred 9 dnevi
Vremenoslovci so tudi za danes napovedovali možnost toče. Napovedi so se izkazale za resnične. Kot smo poročali, vremenoslovci so za popoldne in zvečer zlasti na severu napovedovali možne posamezne nevihte. Arso je izdal tudi oranžno opozorilo za… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem