Arhiv novic 16.08.2022

S pripravami na novo sezono začeli tudi Helios Sunsi

Domžalec 16.08.2022
Članska ekipa Helios Suns, ki je v lanskem letu navdušila z izjemnimi rezultati, finalnima nastopoma v državnem prvenstvu in Pokalu Spar ter uvrstitvijo na zaključni turnir Lige ABA 2, je v tem tednu začela s pripravami na novo sezono. Na prvem… »

Osvežene markacije na poti do Korošice

Domžalec 16.08.2022
Polona Kosec, markacistka Planinskega društva Domžale je prevzela pobudo in izvedla samostojno akcijo markiranja planinske poti iz Kamniške Bistrice po dolini Kamniške Bele, mimo Orglic do Presedljaja in naprej do Korošice. V dvodnevni akciji, ki jo… »

1. komendske športno kmečke igre

Domžalec 16.08.2022
V soboto, 20. avgusta 2022, bo na hipodromu v Komendi (na lokaciji Kmetijskega sejma Komenda) med 9.30 in 17.00 uro potekal brezplačen dogodek z veliko animacijami, delavnicami, športnimi vadbami in zabavnimi igrami. Ves čas bo dogodek spremljala dobra… »

Kronika PP Domžale: Vlomi, preluknjane pnevmatike, pomoč pri hospitalizaciji pacienta

Domžalec 16.08.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več vlomov v osebna vozila, tatvino kolesa, prometni nesreči II. kategorije s samoudeležbo voznika osebnega avtomobila, tatvino goriva iz parkiranega delovnega stroja, preluknjane pnevmatike ter… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem