Arhiv novic 22.08.2022

Podjetniki na Domžalcu z ugodno poletno ponudbo oglašujejo tudi jeseni

Domžalec 22.08.2022
Poletje se počasi izteka in kmalu bomo postavljeni pred nove izzive, ki jih s seboj prinašajo jesenski meseci. Dnevi se že krajšajo, kratke rokave bom počasi zamenjali z daljšimi, brezskrbno poletno poležavanje pa bomo kmalu nadomestili s… »

Želiš boljšo službo? Si dober Avtomehanik/Avtoserviser in te zanima novo delo?

Domžalec 22.08.2022
V podjetju Avtotehnika d.o.o. Domžale predelujemo dostavna vozila v hladilnike in servisiramo avtomobilske klimatske naprave. Razpisujemo prosto delovno mesto: AVTOMEHANIK/AVTOSERVISER (M/Ž). Imaš drug tehnični poklic in si se pripravljen priučiti… »

Pred nami je zadnji vikend Snoviškega poletja

Domžalec 22.08.2022
Snoviško poletje, ki je tudi letos postreglo z več 100 poletnimi dogodki, še ni imelo zadnje besede. V Temah Snovik še zadnji vikend poletnih počitnic, tik pred pričetkom šole pripravljajo razgiban nabor številnih animacijskih aktivnosti in… »

Dragi očetje, mame, šolarji in družine z otroci, ki odhajate prvič v vrtec

Domžalec 22.08.2022
Poletje se zaključuje in jesen je pred vrati. Po oddihu, počitnicah ali dopustih, je pred nami povratek v vsakdanji ritem, ki se mu ni lahko izogniti, kakor tudi ne tako zelo preprosto znova privaditi. V želji, da bi prehod potekal kar se da umirjeno… »

Judo klub Komenda na mednarodnem turnirju v Bosni osvojil 11 kolajn

Domžalec 22.08.2022
Tekmovalci Judo kluba Komenda so se udeležili judo campa v Prnjavoru – Bih, ki je potekal od torka, 9.8.2022 do sobote, 13.8.2022. Priprave so uspešno sklenili zadnji dan na močni mednarodni tekmi Cup Mala Evropa, kjer so tekmovali judoisti iz… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem