Arhiv novic 24.08.2022

Na Veliko planino tudi Gibalno ovirani

Domžalec 24.08.2022
“Tudi invalidi želimo stopiti na vrh gore, tako kot vsi Slovenci. Tam lahko odpremo oči in srce. Tako začutimo moč narave, ki nas okrepi za lažje sprejemanje težav.” Ena redkih priložnosti, da lahko svojo željo uresničijo, za mnoge invalide… »

Tisa Podkrajšek s članskim debijem izpolnila otroške sanje, danes v lov na pokalni polfinale

Domžalec 24.08.2022
Radomljanke so novo sezono Ženske nogometne lige Triglav zdravje odprle z visoko zmago, na Ptuju pa so se v dresu ŽNK Radomlje Medex predstavile tri debitantke v članskem nogometu. Naja Poje Mihelič je članski debi kronala s šestimi zadetki, po… »

Jubilejni koncert ob 30-letnici Ansambla Igor in zlati zvoki

Domžalec 24.08.2022
Kulturno društvo Miran Jarc Škocjan lepo vabi v četrtek, 1. septembra 2022 ob 19. uri v Poletno gledališče Studenec pri Krtini, na jubilejni koncert ob 30-letnici Igor in zlati zvoki. Ansambel Igor in zlati zvoki letos praznuje 30. obletnico… »

Koncert Marko Škugor

Domžalec 24.08.2022
V nedeljo, 11. septembra 2022 ob 21. uri lepo vabljeni v poletno gledališče Studenec, kjer se bo odvijal koncert Marka Škugorja. Kljub mladosti, Marko Škugor že beleži številne uspehe in nagrade. Pevsko pot je pričel s klapami, leta 2013 pa se je… »

Tretjič brez prejetega zadetka

Domžalec 24.08.2022
Po dveh zmagah je rumena družina prišla do remija. Ponedeljkov spopad z Gorico je na Primorskem minil brez golov. Pri Domžalah, ki so se povzpele na tretje mesto Prve lige Telemach, je v prvem polčasu okvir vrat stresel Franko Kovačević. Obramba… »

Austin Luke zadnja okrepitev Sunsov

Domžalec 24.08.2022
Vrstam Helios Sunsov se bo pred sezono pridružil še ameriški branilec Austin Luke. 27-letni, 191cm visoki branilec je v pretekli sezoni nastopal na Nizozemskem za Donar Groningen, pred tem pa so bile njegove evropske destinacije še Nemčija, Španija… »

Goreče tovorno vozilo, ki je prevažalo testenine, za dlje časa ohromilo promet na avtocesti

Domžalec 24.08.2022
Danes zgodaj zjutraj, okoli 5.20 ure je na avtocesti Ljubljana – Celje, pred izvozom za Trojane, prišlo do požara na tovornem vozilu s priklopnikom, ki je prevažalo testenine. Matjaž Hribar, vodja II. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem