Arhiv novic 25.08.2022

Pia Lovrič znova na teniškem igrišču

Domžalec 25.08.2022
Domžalska teniška igralka Pia Lovrič, se je po poškodbi vrnila na turnirje. Po trimesečni odsotnosti zaradi strganih ligamentov v gležnju, je poškodba kot kaže pozabljena in Pia je odlično pripravljena na nadaljevanje sezone. V avstrijskem Bad… »

V Ajdovščini do pokalnega polfinala

Domžalec 25.08.2022
Rumenosrčna zasedba bo spomladi lovila tretji nastop v pokalnem finalu. Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je v Ajdovščini prevladovala vseh 90 minut in se zasluženo prebila v polfinale Ženskega pokala Pivovarna Union. Radomljanke so v prestolnici… »

Podpora mladim z avtizmom v mladinskem delu

Domžalec 25.08.2022
CZM Domžale lepo vabi vse mlade med 18 in 30 letom starosti k vključitvi v sklop delavnic, ki potekajo v okviru mednarodnega usposabljanja z naslovom “Podpora mladim z avtizmom v mladinskem delu: odnosi in socialne interakcije”. Praktični del… »

V Trzinu voznik zapeljal s cestišča in pristal v bližnjem grabnu

Domžalec 25.08.2022
Včeraj, okrog 22.30 ure je na trzinski obvoznici v križišču pri uvozu v IOC Trzin prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil samoudeležen voznik osebnega vozila, ki je zapeljal s cestišča in pristal v grabnu. V nesreči ni bil nihče… »

24. tabor mladih gasilcev v Dolenji vasi pri Čatežu

Domžalec 25.08.2022
Predstavniki Občine Domžale (podžupan, Marjan Ravnikar), štaba Civilne zaščite Domžale (Marko Žagar, Peter Gubanc, Renata Kosec), Gasilske zveze Domžale (Tone Pavlič, Janez Breceljnik, Stane Grčar, Anže Korošec) in Centra za zaščito in… »

Župan na Vrheh odkril spominsko tablo pesniku Jovanu Veselu Koseskemu

Domžalec 25.08.2022
V četrtek, 25. avgusta 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic na Vrheh pod Jeblanco odkril spominsko tablo velikemu slovenskemu pesniku in moravškemu rojaku Jovanu Veselu Koseskemu. Koseski se je leta 1798 rodil v Spodnjih Kosezah, ko je ta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem