Arhiv novic 28.08.2022

Simon Rožman: “Čaka nas še veliko dela”

Domžalec 28.08.2022
Na četrti domači tekmi smo videli prvi poraz rumene družine v letošnji sezoni. Gostje so pred 800 gledalci do treh točk prišli v zaključku srečanja, ko sta zadela trenutno najboljši strelec prvenstva Andrej Kotnik in nekdanji Domžalčan Anis… »

Pravljične urice s terapevtskim učinkom

Domžalec 28.08.2022
Vabimo vse otroke v starosti od 6-12 let na Pravljične urice s terapevtskim učinkom, ki jih organiziramo terapevti na Študijsko-raziskovalnem centru za družino v Domžalah. Pravljice so osnovna hrana za dušo tako otrok kot odraslih. Pravljične urice… »

Iščete zaposlitev? AC Tavčar d.o.o. v svoj kolektiv vabi nove sodelavce

Domžalec 28.08.2022
Te druži strast do avtomobilov in njihovega brezhibnega izgleda? Te odlikujeta zanesljivost in natančnost? Potem se pridruži podjetju AC Tavčar d.o.o. ter postani del njihove ekipe. Vabljeni! AVTOSERVISER (M/Ž) lokacija Mengeška cesta 1a, Trzin Opis… »

V samostanu Mekinje zazvenele citre Slovenskega citrarskega kvarteta

Domžalec 28.08.2022
V dvorani samostana Mekinje je v soboto, 27. avgusta 2022, v organizaciji in produkciji Koncertnega cikla Musica Aeterna™, Javnega sklada Republike Slovenije za kulturne dejavnosti, Območne izpostave Kamnik ter pokrovitelja Festivala Musica Aeterna™… »

Kdor ne sprejema starosti, je v življenju nekje zgrešil

Domžalec 28.08.2022
»Kakšen bi moral biti star človek? Krotak, mil, občutljiv, kajti če se preveč razvnema »je sklerotičen«, če je vesel, »ne sprejema starosti«. Sodelovati mora v pogovoru, vendar gorje, če ponovi kakšno zgodbico. Zanimati se mora za stvari… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem