Arhiv novic 29.08.2022

Otroci navdušeni nad poletnim počitniškim varstvom Zveze prijateljev mladine Domžale

Domžalec 29.08.2022
Karolina Strehar, predsednica Zveze prijateljev mladine Domžale in Marjan Ravnikar, podžupan Občine Domžale, sta v ponedeljek, 29. avgusta 2022, obiskala otroke in animatorje Zveze prijateljev mladine Domžale v Društvu Lipa, Univerzi za tretje… »

Moravški župan s svojo besedo zaznamoval odprtje prenovljenega gasilskega doma na Vrhpolju

Domžalec 29.08.2022
V soboto, 27. avgusta 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic sodeloval na slovesnosti odprtja in blagoslova prenovljenega Gasilskega doma PGD Vrhpolje. V svojem nagovoru je spomnil na plemenito dejavnost in poslanstvo prostovoljnega… »

Župan Moravč skupaj z dr. Nino Krajnik na peški žegnanjski praznik Jernejeve nedelje položil cvetje na spomenik Franca…

Domžalec 29.08.2022
V nedeljo, 28. avgusta 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic skupaj s partnerko dr. Nino Krajnik položil cvetje na spomenik velikega misijonarja Franca Pirca. Ta je pred svojim odhodom v Ameriko vodil župnijo v Pečah in s svojim umnim… »

Pri Blagovici voznik z avtom trčil v obcestno zaščitno ograjo

Domžalec 29.08.2022
Danes, nekaj minut čez 12.30 uro se je na avtocesti pri Blagovici v smeri Domžal, voznik z osebnim vozilom zaletel v obcestno zaščitno ograjo. Voznik v nesreči ni bil poškodovan, je pa nastala večja materialna škoda. Bogdan Potočnik, vodja IV… »

Vpisi v šolo brazilskega jiu jitsa

Domžalec 29.08.2022
V Hiši na Travniku že od letošnjega marca deluje prva šola brazilskega jiu jitsa v domžalski občini – Gracie Barra Domžale. Gre za svetovno izjemno razširjeno skupnost šol, trenutno jih je že blizu tisoč. Brazilski jiu-jitsu je borilna… »

Kronika PP Domžale: Inšpektorici preprečil, da izvede uradno dejanje, v nesreči hudo poškodovan motorist

Domžalec 29.08.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, med drugim so nepridipravi odtujili več koles, neznani storilec pa je iz ene izmed domžalskih trgovin odtujil za okoli 600 evrov oblačil. Policisti so v Depali vasi obravnavali prometno… »

Rumenosrčne uvodni ciklus treh preizkušenj zaključile z novo zmago

Domžalec 29.08.2022
Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je uvodni ciklus treh preizkušenj zaključila z novo zmago in bo reprezentančni premor preživela na vrhu lestvice. Rumenosrčne so na prvi domači tekmi sezone premagale ŽNK Cerklje. Radomljanke so na domači… »

Poziv “ZLATI MATURANT”

Domžalec 29.08.2022
Ste prejemnik maturitetnega spričevala šole s pohvalo – summa cum laude »ZLATI MATURANT« v šolskem letu 2021/2022? Občina Domžale poziva vse srednješolce s stalnim bivališčem na območju občine Domžale, ki so dosegli izjemen splošni uspeh… »

Vrača se Kuhna na plac

Domžalec 29.08.2022
Kuhna na plac se po mesečnem premoru ponovno vrača na Domžalski tržni prostor. V soboto, 3. septembra 2022, bo znova zadišalo po kulinaričnih dobrotah, ki jih bodo za ljubitelje domače hrane in pijače, pripravili številni lokalni gostinci. V… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem