Arhiv novic 30.08.2022

Ne zamudite jubilejnega 10. Triglav teka

Domžalec 30.08.2022
Bliža se jubilejni 10. Triglav tek, ki bo 10. septembra ponovno odprl vrata v skrivnostni svet posestva Brdo pri Kranju. Tekači vseh generacij in različne pripravljenosti se bodo v družbi slovenskih vrhunskih športnikov – ambasadorjev Triglav teka… »

Delegacija GZ Domžale se je na Kornatih poklonila tragično umrlim gasilcem

Domžalec 30.08.2022
Danes, 30. avgusta 2022, mineva natanko 15 let od tragedije na Kornatih, v kateri je umrlo 12 gasilcev. Kraj, kjer so umrli, sta danes obiskali tudi delegaciji Vatrogasne zajednice grada Koprivnica in Gasilske zveze Domžale, ki sta se poklonili tragično… »

Matevž Nograšek, Fasade D&M: “Poznavanje detajlov je ključnega pomena”

Domžalec 30.08.2022
Fasade skupaj z arhitekturno zasnovo objektov, zelo jasno in glasno pripovedujejo zgodbe. Zgodbe o združitvi moči številnih akterjev, ki so sodelovali pri realizaciji le teh. Gre za osebno izkaznico vpletenih, ki so zavoljo končne realizacije želja… »

Sodobnejši pristopi k učenju baleta

Domžalec 30.08.2022
Ko premišljujemo in govorimo o baletu, težko najdemo besede, s katerimi bi lahko ubesedili občutke in opisali dogajanje, ki ga spremljamo na odru. Gre za nekakšno brezčasnost in lebdenje, ki ga pričarajo natančno in harmonično izvedeni gibi… »

Posilstvo je zločin z največ dvomov v žrtev

Domžalec 30.08.2022
V Društvu SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja se vsa leta srečujemo tudi z žrtvami posilstev. Po pravilu žrtve tovrstnih kaznivih dejanj ne prijavijo takoj, ker so šokirane, prestrašene, počutijo se razvrednotene, razčlovečene… »

Prvošolci za prvi šolski dan na brezplačno plavanje v Terme Snovik

Domžalec 30.08.2022
Letošnje snoviško poletje s številnimi dogodki v Snoviku se že nagiba v prijeten september. Prvi september in z njim prvi šolski dan se nestrpno približuje in šolska vrata bodo spet sprejela znanja željnih otrok. Da bo prvi šolski dan otrokom… »

Bliža se prvi šolski dan

Domžalec 30.08.2022
Drage učenke in učenci, pred nami je spet mesec september in z njim tudi prvi šolski dan, v letošnjem letu za 479 prvošolčkov. Naj bo prvi šolski dan za vas prav poseben in nepozaben, naj pusti v vas polno lepih vtisov, ki jih boste pomnili celo… »

Spomini z morja

Domžalec 30.08.2022
Knjižnica Domžale vas vabi na ogled razstave nadobudnih likovnikov OŠ Rodica, ki so se udeležili vikend likovnega tabora ob morju. Odmik od vsakdanjega šolskega okolja, družba vrstnikov, večerna zabava, morski zrak in prijetna senca dreves ob… »

Na kopališču Domžale se zaključuje kopalna sezona

Domžalec 30.08.2022
“S kopalno sezono smo v Domžalah letos pričeli 24. junija, z 31. avgustom pa kopalno sezono zaključujemo”, so sporočili z Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Kopališče Domžale je obratovalo 57 dni, med tem časom pa uspešno opravilo tudi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem