Arhiv novic 31.08.2022

Radomljanke z dvema reprezentantkama, priznanje za klub ter Živo in Saro

Domžalec 31.08.2022
Po drugem krogu ŽNL Triglav Zdravje je čas za reprezentančni premor, ki ga bosta Živa Galjot in Sara Gradišek preživeli v članski izbrani vrsti Slovenije. Članska reprezentanca Slovenije bo v začetku septembra zaključila skupinski del… »

Zaradi nenadne slabosti izgubil oblast nad vozilom in trčil v zaščitno ograjo

Domžalec 31.08.2022
Danes, okrog 15.46 ure je na štajerski avtocesti za predorom Podmilj, v smeri Ljubljane, voznik zaradi nenadne slabosti izgubil oblast nad osebnim vozilom in trčil v zaščitno ograjo. Jani Jeraj, vodja I. izmene poklicne gasilske enote CZR Domžale nam… »

Mavrični pogled na košarko včeraj in danes

Domžalec 31.08.2022
V okviru predstavitev kulturnih društev v občini Domžale bo v Knjižnici Domžale svojo dejavnost in delo prikazalo Kulturno društvo Foto kino in video klub Mavrica Radomlje. Vabimo ljubitelje košarke in fotografije v predavalnico Knjižnice Domžale… »

V dobrodelni akciji zbrali šolske potrebščine za 3600 otrok

Domžalec 31.08.2022
Začenja se novo šolsko leto in v Zvezi prijateljev mladine Slovenje (ZPMS) so zelo veseli, da lahko otroci ponovno pripravljajo svoje šolske torbe in se veselijo srečanja s sošolci v živo. Vsem otrokom želijo, da bodo prvi šolski dnevi polni… »

Gradnja novih tribun v Športnem parku Ihan

Domžalec 31.08.2022
V Športnem parku Ihan poteka gradnja novih tribun, ki bodo omogočile več kot 100 sedišč. Nov objekt bo gledalcem nudil več ugodja in varnosti ob spodbujanju športnikov, nastopajočim pa več ponosa ter s tem zanosa za dokazovanje na igrišču. V… »

Vabilo na kavo z Europo Donno

Domžalec 31.08.2022
Bliža se rožnati oktober, mednarodni mesec osveščanja o raku dojk, ki ga že tradicionalno namenjamo osveščanju o raku dojk in opozarjamo na pomen zdravega načina življenja in zgodnjega odkrivanja bolezni. V Združenju Europa Donna Slovenija se… »

Ob prazniku Občine Lukovica številne prireditve in dogodki

Domžalec 31.08.2022
V mesecu septembru Občina Lukovica praznuje svoj praznik. Letos bo občinski praznik še bolj slovesen, saj bodo obeležili 170-letnico rojstva rojaka, pisatelja, notarja in politika Janka Kersnika. Tekom meseca bodo tako potekale številne prireditve in… »

Je na Okrožnem sodišču v Mariboru danes potekala razglasitev sodbe, ne da bi kadarkoli zaslišali ključno pričo?

Nova 24TV 31.08.2022
Tožilec Jože Levašič (Foto: STA) Medtem ko danes mnogi mediji pišejo, da se je Janez Janša znašel na zatožni klopi zaradi “čivkanja o trdih drogah”, pa nihče ne poroča o tem, da je ravno tako danes na Okrožnem sodišču v Mariboru potekala… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem