Arhiv novic 06.09.2022

Nova sezona v MGL z raznoliko abonmajsko ponudbo

Domžalec 06.09.2022
Gledališke počitnice so se končale, na gledaliških deskah že pripravljamo prve premiere te sezone, ki smo jo poimenovali Zgodba hoče biti luč. Nova sezona poleg 11 premier in predstav iz preteklih sezon prinaša tudi tradicionalni koncert v Kinu… »

Skateboarding Open Domžale 2022

Domžalec 06.09.2022
V soboto, 3. septembra 2022, je domžalski skate park gostil rolkarsko tekmo, ki je štela za točke državnega pokala. Tekmovanje, ki je teklo pod okriljem SRZ (Slovenska rolkarska zveza), je organiziralo zagrizeno vodstvo domžalskega športnega… »

Dunajski filharmoniki bodo sklenili 70. Festival Ljubljana

Domžalec 06.09.2022
Poletno vzdušje vztrajno vsiha, podobno pa svoj konec jemlje letošnji Festival Ljubljana. Le-ta se je tradicionalno začel s Poletno nočjo, ki je ognjemet pod ljubljanskim nebom dočakala na poletni solsticij, 21. junija, zaključuje pa ga koncert… »

Če imate podjetje in nimate spletne strani, izgubljate. Poglejte, zakaj.

Domžalec 06.09.2022
Časi, ko spletna stran podjetja ni bila nuja, so mimo! Podjetja, ki nimajo spletne strani, lahko v očeh potencialnih strank izpadejo neprofesionalno in neresno. Danes je spletna stran osebna izkaznica podjetja. Je prostor, kjer lahko vaše podjetje… »

V Študi zrasla daljša betonska ograja. Krajani v skrbeh, investitor pomirja. Kaj se dogaja?

Domžalec 06.09.2022
Pred dnevi je med krajani Štude ponovno zavrelo, saj so na zemljiščih, ki jih je nedolgo nazaj odkupilo podjetje Šuštar Trans d.o.o. z namenom postavitve predelovalnice odpadnih zemljin in blata, postavili okrog tristo metrov dolgo ograjo iz… »

Moravški župan nagovoril mažoretke ob peti obletnici njihovega delovanja

Domžalec 06.09.2022
V ponedeljek, 5. septembra 2022, se je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic udeležil odprtja razstave ob peti obletnici delovanja Mažoretnega društva »Moravške lilije«. V svojem nagovoru je poudaril, da moravške mažoretke s svojimi… »

Umetniški izdelki Društva Lipa Domžale na ogled v Čebelarskem centru Slovenije

Domžalec 06.09.2022
Društvo Lipa Domžale lepo vabi v Čebelarski center Slovenije, Brdo pri Lukovici 8, Lukovica na ogled številnih umetniških izdelkov, ki bodo razstavljeni vse tja do 30. septembra 2022. Svoje izdelke bodo predstavljale: slikarke keramičarji… »

Lekarna Bistrica na novi lokaciji

Domžalec 06.09.2022
V avgustu je Lekarna Bistrica v Domžalah pričela obratovati na novi lokaciji. Zaključili so namreč s selitvijo v nove, večje prostore, ki so prijaznejši tako strankam, kot tudi zaposlenim. Moderno opremljena lekarna se nahaja v nakupovalnem… »

Balkonska ograja, ki vam jo bodo zavidali!

Domžalec 06.09.2022
Balkonska ograja je pomemben element vsakega doma kot tudi njegove zunanje ureditve. Če želite, da vam jo bodo zavidali vsi vaši sosedje in mimoidoči, jo je potrebno izbrati skrbno in premišljeno. Med najboljšimi možnostmi so alu balkonske ograje… »

Logar drugič zapored do naslova državnega prvaka

Domžalec 06.09.2022
Na dirkališču v Brnu (Češka) je bila izvedena predzadnja dirka letošnjega državnega prvenstva cestno hitrostnega motociklizma, z zmago v razredu supersport 600 pa je voznik Avto-moto društva Domžale Enej Logar, ubranil naslov državnega prvaka… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem