Arhiv novic 08.09.2022

Prostori za mlade v prihodnosti

Domžalec 08.09.2022
V četrtek 15. septembra bodo v Centru za mlade Domžale odprli razstavo z naslovom Prostori za mlade v prihodnosti. Razstava bo zelo zanimiva, saj bodo predstavili delo mladih študentov, ki so si zamislili, kakšni prostori bi bili za mlade v… »

Uspehi plesalcev Plesnega kluba Šinšin

Domžalec 08.09.2022
Minuli teden so se na svetovnem prventvu v modernih tekmovalnih plesih na Poljskem borili tudi hip hoparji kluba Šinšin, ki so tekmovali v disciplini show street dance. Vzporedno s prvenstvom je potekal tudi svetovni pokal v hip hopu, kamniški plesalci… »

SOŽITJE za večjo varnost v cestnem prometu

Domžalec 08.09.2022
Občina Domžale in DU Domžale lepo vabita na preventivni enodnevni dogodek z naslovom SOŽITJE za večjo varnost v cestnem prometu, ki bo potekal v torek, 13. septembra 2022 s pričetkom ob 9.30 uri v Knjižnici Domžale. Preventivni dogodek je… »

Selekcije ŽNK Radomlje DU13 uvodoma v Ljubljani

Domžalec 08.09.2022
Tri najstarejše selekcije Ženskega nogometnega kluba Radomlje so že uspešno zakorakale v sezono, pred uvodnim dejanjem državnega prvenstva pa je tudi ekipa do 13 let, ki jo vodita Monika Drobnič in Katarina Gadnik. Selekcija ŽNK Radomlje DU13 bo v… »

»Prva pomoč povsod in za vsakogar«

Domžalec 08.09.2022
10. september je pomemben datum, saj že več kot dve desetletji drugo soboto v septembru obeležujemo mednarodni dan prve pomoči. Z ozaveščanjem, sporočanjem in z organizacijo različnih dogodkov, želi Rdeči križ Slovenije opozoriti na pomembnost… »

Društvo Lipa Domžale išče predavatelja za poučevanje študijskega krožka Etnologija

Domžalec 08.09.2022
V Društvu Lipa, Univerzi za tretje življenjsko obdobje Domžale, se že aktivno pripravljajo za prihajajoče novo študijsko leto in iščejo predavatelja za poučevanje študijskega krožka Etnologija. Tudi letos si v Društvu Lipa želijo s… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem