Arhiv novic 10.09.2022

Upokojenci Domžal za las ob tretje mesto

Domžalec 10.09.2022
Finalni turnir Zveze društev upokojencev Slovenije (ZDUS) v ekipnem šahu je tokrat organiziralo upokojensko društvo Maribor. Potekalo je v Gurmanskem hramu na Zagrebški cesti, ker sicer zelo pogosto potekajo šahovski turnirji, glavni organizator pa… »

Za dober namen pretekli več kot 9.000 km

Domžalec 10.09.2022
Več kot 1.500 tekačev in obiskovalcev jubilejnega 10. Triglav teka je v soboto, 10. 9. 2022, prispevalo k nepozabnemu športno-rekreacijskemu dogodku na Brdu pri Kranju. Tekači vseh generacij so se ob podpori vrhunskih športnikov preizkusili v šestih… »

Padec mladoletnega kolesarja, osebni vozili trčili v pnevmatiko, ki je ležala na cestišču

Domžalec 10.09.2022
Domžalski poklicni gasilci so včeraj zvečer v manj kot pol ure posredovali na dveh intervencijah. Na Kamniški cesti pri železniški postaji v Preserjah pri Radomljah je padel mladoletni kolesar in si pri tem poškodoval nogo iz katere je krvavel, na… »

Članice ŽNK Radomlje Medex v nedeljo vnovič v Ajdovščino

Domžalec 10.09.2022
Reprezentančni premor je pri koncu. Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex bo novo tekmo Ženske nogometne lige Triglav Zdravje odigrala v nedeljo, ko bo znova gostovala v prestolnici burje. Radomljanke se v nedeljo še tretjič v tej sezoni odpravljajo v… »

Avenija pogumnih: Janez Janša dobil spominsko ploščo pred ukrajinskim parlamentom

Primorska24 10.09.2022
Ukrajinski predsednik Volodomir Zelenski je včeraj odkril spominsko ploščo z imeni treh evropskih voditeljev ter imenom predsednika poljske vladajoče stranke, ki so po začetku vojne prvi obiskali Ukrajino. 28. februarja je Rusija napadla sosednjo… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem