Arhiv novic 11.09.2022

Kandidaturo za županjo Domžal napovedala mag. Renata Kosec, ki se na volitve podaja s svojo listo

Domžalec 11.09.2022
Kandidaturo za županjo je uradno napovedala mag. Renata Kosec, nekdanja podžupanja Občine Domžale, ki se na jesenske lokalne volitve podaja s svojo listo – Listo Renate Kosec (LRK), v kateri so tudi različni strokovnjaki, ki sodelujejo pri pripravi… »

Na Škofjeloškem gradu potekalo 6. srečanje praporščakov Zveze veteranov vojne za Slovenijo

Domžalec 11.09.2022
Zveza veteranov vojne za Slovenijo se je ob 31. letnici samostojnosti naše mlade države v sodelovanju z Območnim združenjem veteranov vojne za Slovenijo Škofja Loka ter Občino Škofja Loka odločila, da na Loškem gradu, v starem mestnem jedru enega… »

Čipke priplesale pod Gobavico v Mengeš

Domžalec 11.09.2022
Kako čas hiti. Razstava, “Čipke plešejo”, prekrasnih Idrijskih čipk, izdelkov pridnih rok klekljaric skupine SLAMICE iz društva Lipa, Univerze za tretje življenjsko obdobje Domžale, bo mesec september krasila Krajevno knjižnico Janeza Trdina v… »

13. mednarodni gala folklorni večer »V Grobljah kot nekoč«

Domžalec 11.09.2022
Folklorno društvo Groblje, Domžale je v soboto, 10. septembra 2022, v Športni dvorani Domžale pripravilo večer ljudskega plesa in petja, ki je potekal v okviru 13. mednarodnega gala folklornega večera “V Grobljah kot nekoč”. Poleg gostiteljev… »

Gasilci PGD Ihan v službi ljudstva že 100 let

Domžalec 11.09.2022
Gasilci PGD Ihan v letošnjem letu obeležujejo 100 letnico delovanja. Častitljivi jubilej so v soboto, 10. septembra 2022, obeležili s prireditvijo in slavnostno gasilsko parado, s katero so ponosno zakorakali v prihodnost. Slavnostna parada se je… »

Ali imamo Slovenci občutek za bivanjsko okolje?

Domžalec 11.09.2022
Veliko se govori o naravnem okolju, malo manj o urejenosti zelenic in parkov, o naših ulicah in stavbah pa se ne govori nič. Ali skoraj nič. Nedavna prenova fasad na Miklošičevi ulici v Domžalah je sprožila kar nekaj pomislekov in vprašanj. Gre za… »

Na Trojanah osebni vozili trčili v zaščitno ograjo

Domžalec 11.09.2022
Dnevna izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale je danes zjutraj posredovala na dveh intervencijah. Malo pred 6. uro zjutraj sta na štajerski avtocesti za predorom Trojane, v smeri Celja, dve osebni vozili trčili v zaščitno ograjo, okrog 8.15 ure… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem