Arhiv novic 13.09.2022

V Kamnik prihaja legendarni Magnifico

Domžalec 13.09.2022
Po julijskem nastopu Nine Pušlar v Mekinjskem samostanu, je Kamnik pričakoval, da bo v samostansko sredo stopil Magnifico. Zaradi slabe vremenske napovedi se to žal ne bo zgodilo … v samostanu, ampak v Športni dvorani Kamnik. Povsem običajen… »

V Lukovici bodo prepevali Škrjančki

Domžalec 13.09.2022
Praznik Občine Lukovica bo s koncertom popestril slovenski otroški zbor Škrjančki iz argentinske Mendoze. Koncert, na katerem bo s pevsko dobrodošlico nastopil tudi Mešani pevski zbor Šentviški zvon, bo potekal v Kulturnem domu Janka Kersnika… »

Zdravstveni dom Domžale vabi na Test hoje na 2 km

Domžalec 13.09.2022
Zdravstveni dom Domžale vabi na Test hoje na 2 km, ki bo v ponedeljek, 19. 9. 2022, od 12. do 17. ure, na Stadionu Domžale. NAMEN TESTA Meritev vaše telesne zmogljivosti na enostaven, varen in ponovljiv način. Na podlagi vaših rezultatov vam bodo… »

Srečanje petih županov na gradu Tuštanj: Zahvala za podporo boju za čisto in zdravo okolje

Domžalec 13.09.2022
Danes, 13. septembra 2022, je potekalo srečanje petih županov na gradu Tuštanj. Župan Občine Moravče dr. Milan Balažic je sprejel župane Domžal Tonija Dragarja, Lukovice mag. Olgo Vrankar, Mengša Franca Jeriča in Trzina Petra Ložarja… »

Po dalmatinski pušeljc v Groblje

Domžalec 13.09.2022
Ženska klapa Kamelije lepo vabi ljubitelje dalmatinske glasbe in slovenskih popevk v soboto, 17. septembra 2022, v Kulturni dom Groblje na koncert, ki so ga poimenovale Dalmatinski pušeljc. Pisalo se je leto 2016, ko se je osem pevk iz Domžal in… »

Stanovalci Doma upokojencev Domžale telovadili v KinVital Hiši na travniku

Domžalec 13.09.2022
V sredo, 7. septembra 2022, sta dopoldanski uri za štiri starostnike iz Doma upokojencev Domžale minile na malce drugačen način. Lojze, Tone, Vera in Marija so se na pobudo Jureta Gubanca, enega od petih soustanoviteljev in direktorja kineziološkega… »

Matijev grič gostil Art-Mjau bazar

Domžalec 13.09.2022
Sobota, 10. septembra, je prinesla lep dan – ne le s sončnim dopoldnevom, ampak tudi z dobrodelnim bazarjem unikatnih (rokodelskih) izdelkov, ki se je odvil na Matijevem griču, novi lokaciji ob Gradiškem jezeru, kjer se bodo odslej pod novim… »

Mladinska selekcija Domžal v sredo z mladinsko ligo prvakov

Domžalec 13.09.2022
Mladinska selekcija Domžal bo v sredo, 14. septembra, odigrala prvo tekmo 1. kroga Uefa Youth League. Gostovanje pri prvaku Švice ekipi BSC Young Boys se bo začelo ob 18. uri. Med potniki tudi štirje igralci članskega moštva. Odprava Domžal se bo… »

Radomljanke ostajajo pri polnem izkupičku, v nedeljo derbi z Ljubljano

Domžalec 13.09.2022
Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex je z ekipno predstavo dobila tudi tretjo tekmo ŽNL Triglav Zdravje, z devetimi točkami pa ostaja na vrhu lestvice. Pod enajst zadetkov v mreži Primorja se je podpisalo sedem različnih strelk. Radomljanke so v sončni… »

Obvestilo o zapiranju prodajnega mesta Petrol Domžale Češminova

Domžalec 13.09.2022
Slovenska energetska družba Petrol, d.d. sporoča, da je z dnem 14. 9. 2022 na njihovem prodajnem mestu Petrol Domžale Češminova, predviden pričetek zakonsko zavezujočih del – »umeščanje centralnih polnilnih jaškov«. Prva dva dneva sta… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem