Arhiv novic 15.09.2022

Servis koles na OŠ Jurija Vege Moravče prestavljen

Domžalec 15.09.2022
Kolo je priljubljena igrača otrok in v želji, da bi ostalo ali postalo tudi uporabno in želeno prevozno sredstvo tudi v kasnejših življenjskih obdobjih, so pri Butan plin, d. d. oblikovali projekt Varno na kolesu. Zavarovalnica Triglav je v… »

Motena oskrba s pitno vodo na območju občine Moravče

Domžalec 15.09.2022
Javno komunalno podjetje Prodnik uporabnike z območja občine Moravče obvešča, da je zaradi kaljenja vodnega vira Ples, ki so ga povzročili močni nalivi, do nadaljnjega prekinjena oskrba s pitno vodo v naseljih Drtija, Mošenik, Češnjice… »

V ŽIVO: 24. redna seja Občinskega sveta Občine Domžale

Domžalec 15.09.2022
Domžalske občinske svetnice in svetniki se bodo danes sestali na 24. redni seji Občinskega sveta Občine Domžale, na kateri bodo obravnavali devet točk dnevnega reda. Sejo, ki jo bo vodil župan Toni Dragar in bo potekala v sejni sobi Občine… »

Prvi domžalski hekaton – od izzivov do rešitev

Domžalec 15.09.2022
Na domžalski obrtno podjetniški zbornici je v sodelovanju in ob finančni podpori Občine Domžale v začetku septembra potekal prvi domžalski hekaton, na katerem so udeleženci reševali izzive treh posebej izbranih podjetij. Da so iskali rešitve v… »

UYL: Odziva po tekmi proti BSC Young Boys

Domžalec 15.09.2022
Uvodna tekma mladinske lige prvakov se je v Bernu končala s porazom. Dobra predstava Domžalčanov, ki so zatresli tudi okvir vrat, na koncu ni bila dovolj za pozitiven rezultat. Zaostanek treh zadetkov je precej neugoden. Glavni trener selekcije U19… »

Župan odprl novo otroško igrišče v moravškem vrtcu

Domžalec 15.09.2022
Danes, 15. septembra 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic odprl novo otroško igrišče v moravškem vrtcu. Nova igrala bodo našim malčkom popestrila vrtčevski vsakdan, župan pa jim je v prihodnje obljubil še dodatna igrala. Otroci so… »

Pričenja se Evropski teden mobilnosti

Domžalec 15.09.2022
Vsako leto med 16. in 22. septembrom obeležujemo teden mobilnosti, ki bo letos potekal v kar 94 slovenskih občinah in sicer pod sloganom »Trajnostno povezani«. Namen tradicionalne evropske pobude Evropski teden mobilnosti je predvsem spodbujanje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem