Arhiv novic 19.09.2022

Darko Flis na stopničkah 22. mednarodnega karate turnirja v Kranju

Domžalec 19.09.2022
V športni dvorani na Planini v Kranju se je v soboto, 17. septembra 2022, odvijalo mednarodno karate tekmovanje v vseh starostnih kategorijah. Za veterane Karate kluba Olimpija je tekmoval tudi domžalski karateist Darko Flis, ki je v katah zasedel… »

“Predstave morajo biti bolj odgovorne”

Domžalec 19.09.2022
Gol Franka Kovačevića ni bil dovolj za vsaj točko. Domžalčani so v Celju minimalno vodili, imeli igralca več, toda domači so kljub temu prišli do popolnega preobrata. Reprezentančni premor bodo rumeni z 12 osvojenimi točkami na 10 tekmah… »

Domžalski starostniki dvigovali uteži v KinVital kineziološkem centru

Domžalec 19.09.2022
Stanovalci Doma upokojencev Domžale so se udeležili svoje prve vadbe moči v kineziološkem centru KinVital. Poslanstvo KinVital centra je ljudem omogočiti čim bolj aktivno in samostojno življenje. Staranje telesa nima smisla, če se predamo in… »

Vabilo Literarne skupine Društva Lipa Domžale

Domžalec 19.09.2022
Vse, ki radi pišete in berete (poezijo in prozo), vabimo, da se vključite v Literarno skupino Društva Lipa – Univerza za tretje življenjsko obdobje. Članice skupine pišemo poezijo in prozo, beremo dobre knjige in se o napisanem tudi pogovarjamo. V… »

Vozniki previdno in strpno na območju šolskega okoliša OŠ Preserje pri Radomljah

Domžalec 19.09.2022
V uredništvo Domžalca smo prejeli iskreno prošnjo kolektiva učiteljev petih razredov OŠ Preserje pri Radomljah, naj vozniki v prihodnjih štirinajstih dneh v naseljih Radomlje, Preserje pri Radomljah, Rova, Homec in Nožice vozijo strpno, predvsem pa… »

Kamniški lokostrelci postali evropski klubski prvaki

Domžalec 19.09.2022
Ekipa Lokostrelskega kluba Kamnik v sestavi Oskar Gnidovec, Luka Arnež in olimpijec Žiga Ravnikar je v Rusah v Bolgariji osvojila zlato. Na FB strani Lokostrelske zveze Slovenije so zapisali, da je kamniška ekipa po kvalifikacijah zasedla tretje mesto… »

Domžale gostile državno prvenstvo v kratkem krosu

Domžalec 19.09.2022
Na edinem kratkem krosu v letošnjem koledarju SloXcup so se v soorganizaciji Kolesarske zveze Slovenije in Energijateam iz Domžal v nedeljo, 18. septembra 2022, na poligonu MTB parka na Šumberku v Domžalah za majice državnih prvakov borili v… »

2. fotografska delavnica v Arboretumu

Domžalec 19.09.2022
Foto kino video klub Mavrica Radomlje vas vabi na drugo fotografsko delavnico, ki jo organizira skupaj z Arboretumom Volčji Potok. Zbrali se bomo pred vhodom v Arboretumu v soboto, 24. septembra 2022, ob 9.00 uri. Vabimo ljubitelje fotografije in cvetja… »

Petra Pavlič srebrna na mednarodnem tekmovanju Alpe Adria!

Domžalec 19.09.2022
V Ljubljani je potekalo mednarodno tekmovanje v olimpijskem dviganju uteži Alpe Adria. Na turnirju z dolgo ter bogato tradicijo, sodelujejo države in regije alpsko jadranskega področja: Slovenija, Spodnja Avstrija, Furlanija Julijska krajina… »

V Sežani bodo gradili novo glasbeno šolo

Primorska24 19.09.2022
Prvi korak na poti do novih prostorov za glasbeno šolo je narejen, stavba starega gasilskega doma je namreč porušena. Na njenem mestu – to je v nadaljevanju niza poslovnega objekta oziroma tribun – ter na zdajšnjem rokometnem igrišču in delu… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem