Arhiv novic 22.09.2022

Gibanje Svoboda tudi uradno podprlo Milana Brgleza

SiolNET pred 12 dnevi
"Izjemno prijazno, sproščeno in demokratično vzdušje (na seji). Na koncu, ko smo prišli do glasovanja, je svet stranke soglasno podprl kandidata Milana Brgleza kot skupnega kandidata Gibanja Svoboda in SD-ja," je po današnji seji stranke povedal… »

SDS danes še z interpelacijo proti zunanji ministrici Fajon. Ta očitke zavrača.

Primorske pred 12 dnevi
SDS bo vložila interpelacijo proti zunanji ministrici Tanji Fajon. SDS zunanji ministrici Tanji Fajon očita zlorabo diplomatsko-konzularne mreže za favoriziranje ene kandidatke na predsedniških volitvah, je danes v predstavitvi razlogov za vložitev… »

Na ukaz o delni mobilizaciji se je odzvalo 10.000 'prostovoljcev'

24ur pred 12 dnevi
Na protestih po vsej Rusiji, ki so izbruhnili po tem, ko je Putin odredil delno vojaško mobilizacijo civilistov za bojevanje v Ukrajini, je bilo pridržanih več kot 1300 ljudi, največ v Moskvi in Sankt Peterburgu. Nekatere od njih so vpoklicali kar na… »

Golob o besedah Luke Mesca: Ko bo zakon stopil v veljavo, bomo morali imenovati ministre. Pika

Slovenske novice pred 12 dnevi
Predsednik vlade pravi, da ni bilo nobenega dogovora o rekonstrukciji zakona o vladi. Predsednik vlade Robert Golob je v izjavi za medije dejal, da dogovora o rekonstrukciji vlade ni. S tem se je odzval na izjavo ministra za delo, družino, socialne… »

(preklic iskanja) Pogrešana 14-letna Karin

Celje.info pred 12 dnevi
S PU Celje so sporočili, da preklicujejo iskanje mladoletne Karin Velam. Danes so jo namreč našli v Celju. Z njo je vse v redu. Pogrešana je mladoletna Karin Velam iz Nazarij Nazadnje so jo videli okoli 13. ure, v bližini Ledne dvorane v Mariboru… »

Grozljive napovedi: lahko se zgodi, da pacienti ne bodo več prejemali vseh zdravil

Slovenske novice pred 12 dnevi
Vprašanja smo naslovili tudi na ministrstvo za zdravje. Lekarniška zbornica Slovenije (LZS) poziva ministrstvo za zdravje, da nemudoma uredi zakonsko podlago za nabavo zdravil javnih lekarniških zavodov, saj bodo v nasprotnem primeru nekatere lekarne… »

Ob gradnji hitre ceste Jagodje-Lucija bi ukinili promet na odseku ceste skozi Lucijo

Primorske pred 12 dnevi
Javno podjetje Okolje Piran je predstavilo pobudo, po kateri bi ob gradnji hitre ceste Jagodje-Lucija sočasno ukinili promet na odseku regionalne ceste, ki poteka skozi Lucijo. Z ukinitvijo ceste bi se tako sprostile površine, ki bi jih lahko uporabili… »

Vlada naj bi zamenjala člana sveta SB Celje, ki je zamudil na glasovanje o odstopu vodstva

Celje.info pred 12 dnevi
Po tem ko Svet zavoda Splošne bolnišnice Celje v torek ni potrdil podanega odstopa vodstva, naj bi vlada zamenjala vladnega predstavnika v svetu, ki se je vzdržal glasovanja in s tem omogočil, da je vodstvo bolnišnice ostalo na položaju. Kot poroča… »

Pirc Musarjeva na trnih, Logar v kočljivem položaju, Golob pričakuje zmago

Svet24 pred 12 dnevi
Dokler izbranec Socialnih demokratov in od popoldneva tudi Gibanja Svoboda v predsedniško tekmo ne vstopi tudi uradno, sta za končno slavje favorita le dva. Z njegovo kandidaturo bi verjetno največ izgubila pravnica Nataša Pirc Musar, a se tudi Anže… »

PAR MILIJONOV EVROV ZA KRITJE INTERVENCIJE NA KRASU: Gre za novost

Regional pred 12 dnevi
Vlada je na današnji seji potrdila končno oceno neposredne škode na stvareh zaradi posledic julijskega požara na Krasu, ki skupaj znaša nekaj več kot 26,8 milijona evrov. Za kritje stroškov, ki so jih imela gasilska društva, Rdeči križ in drugi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem