Arhiv novic 22.09.2022

Občina Domžale ostaja mladim prijazna občina

Domžalec 22.09.2022
Z veseljem sporočam, da je Inštitut za mladinsko politiko občini Domžale ponovno podelil naziv Mladim prijazna občina. Občina Domžale tako ostaja mladim prijazna občina do leta 2026. Naziv jemljem resno in si bomo še naprej prizadevali, da… »

Svetovni dan Alzheimerjeve bolezni v Knjižnici Domžale

Domžalec 22.09.2022
Ob svetovnem dnevu ozaveščanja o Alzheimerjevi bolezni smo v Knjižnici Domžale pripravili seznam knjig na temo demence. Na seznam smo uvrstili knjige, ki opisujejo lastne izkušnje ob skrbi za dementne svojce in različne strategije za ravnanje z… »

Drevo miru in sodelovanja na OŠ Roje

Domžalec 22.09.2022
Letošnja suša je zahtevala davek tudi na drevesih v okolici Osnovne šole Roje. Nekaj dreves, ki so del učnega parka pred šolo se je posušilo oz. so jih poškodovali škodljivci, zato smo se odločili, da na novo zasadimo domače sorte dreves. Načrt… »

Društvo Lipa Domžale vabi predavatelja za poučevanje španskega jezika

Domžalec 22.09.2022
Društvo Lipa, Univerza za tretje življenjsko obdobje bo kmalu pričela s študijskimi programi in delavnicami, ki bodo del študijskega opusa v prihajajočem šolskem letu 2022/2023 in ki so namenjeni slušateljem v tretjem življenjskem obdobju. V… »

Jesensko happy hour plavanje v termalnih bazenih

Domžalec 22.09.2022
V Termah Snovik vas tudi v jesenskih dneh vabijo na vesele plavalne urice po ugodnejši, enotni ceni vstopnic za kopanje. Jesensko happy hour plavanje v termalnih bazenih po ugodnejši ceni si lahko privoščite od ponedeljka do četrtka po 15. uri do 20… »

Z založbo Miš in Domžalcem do ponatisnjene knjižne uspešnice Luzerka

Domžalec 22.09.2022
Sodobna tehnologija in družabna omrežja so dodobra spremenila naše vsakdanje življenje in naše navade, zato je verjetno povsem nerealno pričakovati, da jih bomo tako odrasli, kakor tudi najstniki, opustili. Virtualen svet je kot že samo ime pove… »

Župan se je na Ministrstvu za delo dogovoril o začetku gradnje moravškega doma starejših občanov

Domžalec 22.09.2022
Danes, 22. septembra 2022, je župan Občine Moravče dr. Milan Balažic z občinsko delegacijo obiskal Ministrstvo za delo. Sprejeli so ga visoki predstavniki tega Ministrstva. Pogovor je tekel o začetku gradnje moravškega doma starejših občanov. Obe… »

Domžalski kulturniki pozdravili jesen

Domžalec 22.09.2022
Čeprav se jesen zgodi vsako leto, nas vedno znova presenetijo barve jeseni in hladen zrak. Iz poletja se počasi vse postopoma spreminja v oranžno-rjavo jesen, z vonjem po zrelem sadju, oranžnih bučah in pečenem kostanju. Jesen nas lepo opomni, da… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem