Arhiv novic 26.09.2022

Na jubilejnem dobrodelnem pohodu zbrali 10.040 evrov

Domžalec 26.09.2022
Jubilejni deseti Dobrodelni pohod na Sv. Primož, ki je potekal v soboto, 24. septembra, je bil nekaj posebnega. Številni pohodniki so uživali v bogatem programu, ki so ga skupaj s podporniki pripravili v ekipi Modrih novic, piko na i prijetnemu dnevu… »

Kuhna na plac zadnjič letos

Domžalec 26.09.2022
V soboto, 1. oktobra 2022, še zadnjič letos vabljeni na domžalski tržni prostor, na Kuhno na plac, kjer bo znova zadišalo po kulinaričnih dobrotah, ki jih bodo za ljubitelje domače hrane in pijače, pripravili številni lokalni gostinci. Tokrat… »

Radomljanke učinkovite tudi v zahtevnih razmerah

Domžalec 26.09.2022
Članska ekipa ŽNK Radomlje Medex se je na Kodeljevem razveselila povratka v zmagovalne tirnice. Ekipa Aljaža Gornika se je odlično znašla v zahtevnih razmerah in vknjižila visoko zmago. Radomljanke so srečanje s Krimom odigrale v nekoliko… »

Kronika PP Domžale: Povečan pojav tatvin koles

Domžalec 26.09.2022
Domžalski policisti so pretekli teden obravnavali več tatvin, pri tem je bilo odtujenih večje število koles. Zaradi povečanega pojava tatvin koles, policisti občanom svetujejo, da naj kolesa ustrezno fizično zavarujejo pred tatvinami in jih ne… »

Klub borilnih veščin Domžale na Otroški ligi v pointfightingu

Domžalec 26.09.2022
Minuli vikend je v organizaciji PON DO Kwan Izlake in Kickboxing zveze Slovenije potekala Otroška liga v pointfightingu. Tekmovanja so se udeležili tudi tekmovalci Kluba borilnih veščin Domžale, ki so v izjemno močni konkurenci dosegli zelo dobre… »

Zbiranje nevarnih odpadkov – jesen 2022

Domžalec 26.09.2022
V vsakem gospodinjstvu nastajajo tudi tako imenovani nevarni odpadki, ki lahko zaradi svoje sestave ob nepravilnem odlaganju onesnažijo okolje, podtalnico ali druge dragocene vodne vire. Zato nevarnih odpadkov ne smemo odlagati v zabojnike, ki jih imamo… »

Janša pozval k dobrim odnosom z zmagovalci italijanskih volitev

Primorska24 26.09.2022
V Italiji se je ponovila dinamika švedskih volitev. Zmagal je desni blok strank, med njimi tudi tisti, ki ju mediji in levi politiki večkrat poimenujejo kot skrajno desni, pa tudi fašistični. Na Švedskem so to Švedski demokrati, v Italiji Bratje… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem