Arhiv novic 27.09.2022

Vadbe v KinVital Hiši na travniku

Domžalec 27.09.2022
S septembrom smo vstopili v novo sezono vadb in treningov tudi v KinVital Hiši na travniku. Za vse tiste, ki naših programov še ne poznate, smo pripravili možnost brezplačnega uvodnega preizkusa vadb. V kolikor bi vas bolj zanimalo osebno trenerstvo… »

Na štajerski avtocesti v dveh prometnih nesrečah udeleženih sedem vozil

Domžalec 27.09.2022
Poklicna gasilska enota CZR Domžale je danes zjutraj v manj kot uri posredovala na dveh prometnih nesrečah, ki so se pripetile na štajerski avtocesti. Najprej je do naleta dveh tovornih vozil prišlo pred predorom Podmilj v smeri Celja, nato pa še do… »

Evropski teden športa

Domžalec 27.09.2022
Evropski teden športa je pobuda Evropske komisije za spodbujanje športa in telesne dejavnosti v Evropi. Glavna tema kampanje ostaja #BEACTIVE (ang. Bodite aktivni) in v Sloveniji “Bodi aktiven”, njen cilj pa je vse ljudi spodbuditi k telesni… »

V soboto z Muro, nato nas čaka liga prvakov

Domžalec 27.09.2022
Članski dvoboj Prva liga Telemach se bo nadaljevala konec tega tedna. Domžalčani bodo v soboto, 1. oktobra 2022, ob 15. uri gostili Muraše, ki so na prvi medsebojni tekmi v letošnji sezoni zrežirali preobrat. Vstopnice za srečanje 11. kroga najdete… »

Sodobni Povodni mož prihaja v industrializiran predel Ljubljane

Domžalec 27.09.2022
Začetek jeseni je čas, ko se vse večerne in nočne prireditve pomaknejo v zaprte velike dvorane ali hale. Tako je tudi Povodnega moža tok Ljubljanice – predvsem pa nizkih temperatur – prinesel iz Križank v Litostroj oziroma natančneje Halo L56… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem