Arhiv novic 29.09.2022

Z belih strmin do prvenca na nogometnih zelenicah

Domžalec 29.09.2022
Za Ulo Umerzo je teden mejnikov. Poletna novinka v Ženskem nogometnem klubu Radomlje se je na petkovi tekmi s Krimom veselila prvih zadetkov za kadetsko ekipo, v nedeljo pa se je na Kodeljevem podpisala še pod prvenec v ŽNL Triglav Zdravje… »

Vsak dan zavržemo na tone užitne hrane

Domžalec 29.09.2022
Generalna skupščina Združenih narodov je razglasila 29. september za Mednarodni dan ozaveščanja o izgubah hrane in odpadni hrani, ki ga letos obeležujemo tretjič. Število ljudi, ki se spoprijemajo z lakoto, iz leta v leto raste, hkrati pa vsak dan… »

Na sporedu dirkaški spektakel – Avtokros Moravče 2022/2

Domžalec 29.09.2022
V soboto, 8. in nedeljo, 9. 2022, oktobra se bo na dirkališču Kaps pri Moravčah odvila zadnja letošnja dirka v avtokrosu za prvenstvo CEZ (centralno europska zona) ter prvenstvo Slovenije in Hrvaške. Dirko organizira domžalski klub ASC Mustang, ki… »

Karlovškovi dnevi v čast znanemu Domžalčanu Jožetu Karlovšku

Domžalec 29.09.2022
Zadnji vikend v septembru so potekali v Šmarjeti pri Šmarjeških Toplicah prvi Karlovškovi dnevi z namenom ohranjanja spomina na velikana slovenske narodopisne dediščine Jožeta Karlovška ter obujanje in ohranjanje slovenske etnografske dediščine… »

Prevrnjen vlačilec zaprl avtocesto, na Želodniku trčila osebno in tovorno vozilo

Domžalec 29.09.2022
Dnevna izmena poklicne gasilske enote CZR Domžale je danes navsezgodaj zjutraj posredovala na dveh prometnih nesrečah. Ob 5.50 uri so prejeli obvestilo, da je na štajerski avtocesti med Blagovico in Trojanami prišlo do prometne nesreče med osebnim in… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem